Рецепт Німецький маковий сирник фото

Німецький маковий сирник
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця , Мак
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка , Сирники
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

У натуральному вигляді сир їм не так вже й часто, важко знайти якісний продукт, але люблю випічку на його основі. Вона смачна, соковита і корисна. Розповім, як приготувати німецький маковий сирник.

Опис приготування:

Рецепт цей простий, але він точно заслуговує на увагу, адже готується з додаванням маку. З знайомих мені страв (випічки) з маком відразу згадую тільки макові рулети, які печу на Великдень. Ще один рецепт з маком точно повинен бути в моїй скарбничці. До того ж, готується все дуже просто.

  • Сир - 0, 5 кілограма
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Мак - 1-2 Ст. Ложок
  • Манька - 100 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 130 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
німецький маковий сирник - фото крок 1
1. Сир у мене домашній, перекладаю його в миску, не перетираю.
німецький маковий сирник - фото крок 2
2. Вбиваю всі яйця і всипав манку, сіль, цукровий пісок, ваніль, крохмаль і розпушувач, додаю розм'якшене вершкове масло.
німецький маковий сирник - фото крок 3
3. Збиваю сирну масу міксером, можна вручну виделкою, але міксером буде швидше.
німецький маковий сирник - фото крок 4
4. Мак додаю за смаком, його кількість можна зменшити або збільшити, оптимально додати 2 столові ложки.
німецький маковий сирник - фото крок 5
5. Роз'ємну форму застилаю пергаментом, виливаю сирно-макову масу.
німецький маковий сирник - фото крок 6
6. Випікаю сирник в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 50-60 хвилин.
німецький маковий сирник - фото крок 7
7. Такий сирник подаю гарячим або холодним, мені більше подобається останній варіант.

Схожі рецепти