Рецепт Німецький маковий пиріг фото

Німецький маковий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто, Мак
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка, Пироги

Якщо вирішили побалувати себе і своїх близьких смачненьке домашньою випічкою, пропоную вам нескладний і дуже класний спосіб, як приготувати німецький маковий пиріг. Рекомендую спробувати!

Це приголомшливий рецепт пирога, який випікається без борошна. Zaintrigovanи? Сам процес нескладний, а ось результат вражає! Подавати до столу пиріг можна зі збитими вершками або натуральним йогуртом, наприклад. Побалуйте себе цим приголомшливим маковим шедевром!

  • Мак - 280 грам
  • Вершкове масло - 140 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Яйце - 5 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
  • Вершки - 120 мілілітрів
німецький маковий пиріг - фото крок 1
1. Насамперед потрібно зайнятися маком.
німецький маковий пиріг - фото крок 2
2. Протріть його до стану пасти в ступці або в блендері, наприклад. У процесі можна додавати трохи водички.
німецький маковий пиріг - фото крок 3
3. Вершкове масло збийте з жовтками. Після всипте цукор і додайте ванільний екстракт. Окремо з дрібкою солі збийте білки. Акуратно викладіть білки до жовтків з маслом і цукром і перемішайте. Викладіть в мисочку мак.
німецький маковий пиріг - фото крок 4
4. Акуратно перемішайте до однорідності. Додайте вершки.
німецький маковий пиріг - фото крок 5
5. Викладіть у жароміцних форму, змащену маслом, і відправте в розігріту духовку.
німецький маковий пиріг - фото крок 6
6. Випікайте при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. Пиріг повинен добре зарум'яниться.
німецький маковий пиріг - фото крок 7
7. Перекладіть його на решітку і дайте охолонути перед подачею.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти