Німецький маковий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вирішили побалувати себе і своїх близьких смачненьке домашньою випічкою, пропоную вам нескладний і дуже класний спосіб, як приготувати німецький маковий пиріг. Рекомендую спробувати!
Це приголомшливий рецепт пирога, який випікається без борошна. Zaintrigovanи? Сам процес нескладний, а ось результат вражає! Подавати до столу пиріг можна зі збитими вершками або натуральним йогуртом, наприклад. Побалуйте себе цим приголомшливим маковим шедевром!
- Мак - 280 грам
- Вершкове масло - 140 грам
- Цукор - 200 грам
- Яйце - 5 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
- Вершки - 120 мілілітрів
1. Насамперед потрібно зайнятися маком.
2. Протріть його до стану пасти в ступці або в блендері, наприклад. У процесі можна додавати трохи водички.
3. Вершкове масло збийте з жовтками. Після всипте цукор і додайте ванільний екстракт. Окремо з дрібкою солі збийте білки. Акуратно викладіть білки до жовтків з маслом і цукром і перемішайте. Викладіть в мисочку мак.
4. Акуратно перемішайте до однорідності. Додайте вершки.
5. Викладіть у жароміцних форму, змащену маслом, і відправте в розігріту духовку.
6. Випікайте при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. Пиріг повинен добре зарум'яниться.
7. Перекладіть його на решітку і дайте охолонути перед подачею.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!