Рецепт Німецький пиріг «Kuhen» фото

Німецький пиріг «Kuhen»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Борошно , Фрукти , Яблука
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 10 хв.

Цікавий рецепт смачного пирога. Виходить розсипчастий пиріг з ніжною яблучної начинкою. Виглядає цікаво і готується все дуже просто. Дивіться рецепт, як приготувати німецький пиріг"кухен" .

Опис приготування:

Традиційний рецепт німецького пирога, який в Німеччині дуже часто готують. Це відмінна альтернатива звичному пирога з яблуками. "Kuhen" виходить ніжним і дуже смачним, з прекрасним ароматом, особливо якщо додати дрібку кориці. Спробуйте самостійно зробити такий пиріг.

  • Маргарин - 380 грам
  • Цукор - 380 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Яйце - 4 штуки
  • Борошно - 450 грам
  • Розпушувач - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Яблука - 4-5 штук
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
німецький пиріг
1. Для приготування тіста 200 грам розм'якшеного маргарину перебиваємо блендером з 200 грамами цукру.
німецький пиріг
2. Вбиваємо по одному яйця і ретельно перемішуємо в однорідну масу.
німецький пиріг
3. Лимон гарненько миємо й натираємо цедру, додаємо 1 ложку в тісто і продовжуємо перемішувати блендером.
німецький пиріг
4. Борошно просіваємо і з'єднуємо з розпушувачем і ваніліном, додаємо до решти маси і замішуємо тісто. Замотуємо його в харчову плівку і залишаємо відпочивати при кімнатній температурі.
німецький пиріг
5. Яблука миємо, razrezaem половинки, видаляємо серцевину і очищаємо від шкірки. Натираємо їх на крупній тертці.
німецький пиріг
6. Лимон, з якого раніше зняли цедру, razrezaem з 2 частини, видавлюємо до яблук сік 1 половинки і кладемо 0, 5 чайної ложки цедри, а також корицю. На вогонь ставимо сковороду і відправляємо на неї начинку, tusim навколо 5-7 хвилин, після цього охолоджуємо.
німецький пиріг
7. Для приготування крихти 180 г маргарину, 180 г і пісочний 200 г борошна змішуємо міксером. Деко застилає папером для випічки, розгортає тісто, викладаємо начинку, зверху викладаємо крихту. Випікаємо при температурі 180 градусів 40-45 хвилин.

Схожі рецепти