Німецький пиріг «Kuhen»
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий рецепт смачного пирога. Виходить розсипчастий пиріг з ніжною яблучної начинкою. Виглядає цікаво і готується все дуже просто. Дивіться рецепт, як приготувати німецький пиріг "кухен" .
Традиційний рецепт німецького пирога, який в Німеччині дуже часто готують. Це відмінна альтернатива звичному пирога з яблуками."Kuhen" виходить ніжним і дуже смачним, з прекрасним ароматом, особливо якщо додати дрібку кориці. Спробуйте самостійно зробити такий пиріг.
- Маргарин - 380 грам
- Цукор - 380 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Яйце - 4 штуки
- Борошно - 450 грам
- Розпушувач - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Яблука - 4-5 штук
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
1. Для приготування тіста 200 грам розм'якшеного маргарину перебиваємо блендером з 200 грамами цукру.
2. Вбиваємо по одному яйця і ретельно перемішуємо в однорідну масу.
3. Лимон гарненько миємо й натираємо цедру, додаємо 1 ложку в тісто і продовжуємо перемішувати блендером.
4. Борошно просіваємо і з'єднуємо з розпушувачем і ваніліном, додаємо до решти маси і замішуємо тісто. Замотуємо його в харчову плівку і залишаємо відпочивати при кімнатній температурі.
5. Яблука миємо, razrezaem половинки, видаляємо серцевину і очищаємо від шкірки. Натираємо їх на крупній тертці.
6. Лимон, з якого раніше зняли цедру, razrezaem з 2 частини, видавлюємо до яблук сік 1 половинки і кладемо 0, 5 чайної ложки цедри, а також корицю. На вогонь ставимо сковороду і відправляємо на неї начинку, tusim навколо 5-7 хвилин, після цього охолоджуємо.
7. Для приготування крихти 180 г маргарину, 180 г і пісочний 200 г борошна змішуємо міксером. Деко застилає папером для випічки, розгортає тісто, викладаємо начинку, зверху викладаємо крихту. Випікаємо при температурі 180 градусів 40-45 хвилин.