Різдвяний пиріг німецький
(покроковий рецепт з фото)
У кожній країні існують свої традиції і класичні рецепти святкових страв. Я поспішаю поділитися досить простим варіантом, як приготувати різдвяний пиріг німецький. Раджу спробувати!
Сам процес щодо нескладний, а результат - приголомшливий! Набір інгредієнтів вельми скромний, так що цей рецепт дійсно чудово підійде для святкового столу будь-якої сім'ї. Кількість начинки можна варіювати за смаком, роблячи пиріг більш сирним або яблучним, наприклад. Тонкий корж і апетитна скоринка з безе ... Цей пиріг точно слід повторити на своїй кухні!
- Вершкове масло - 120 грам
- Борошно - 1.5 склянки (приблизно)
- Крем - 50 грам
- Сода - 1 щіпка
- Яйце - 2 штуки
- Сир - 300 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Яблуко - 4-5 штук
- Обкладинка - 1 За смаком
1. Для початку слід зайнятися тестом. З'єднайте розтоплене вершкове масло з половиною цукру і яйцями. Збийте до однорідності. Додайте сметану, соду і просіяне борошно.
2. Коли тісто готове, скачайте його в кульку і приберіть на півгодини-40 хвилин в холодильник.
3. Для начинки в глибокій мисці з'єднайте сир, цукор і 1 жовток. Перемішайте. Для аромату можна додати ваніль.
4. Вимийте яблука, при бажанні очистіть їх від шкірки. Наріжте тонкими скибочками.
5. Викладіть тісто на деко, розкачайте, формуючи бортики. Зробіть проколи вилкою.
6. Розподіліть рівним шаром сирну начинку.
7. Зверху викладіть яблука. Присипте їх корицею.
8. У розігрітій до 190 градусів духовці випікайте пиріг близько півгодини.
9. Білки збийте в пишну піну, додавши трохи соку лимона.
10. Викладіть білки на пиріг, надішліть лист назад в духовку і випікайте все ще хвилин 15.
11. От і все, наш різдвяний пиріг готовий.
Гарних свят!
Гарних свят!