Рецепт Різдвяний пиріг німецький фото

Різдвяний пиріг німецький
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто, Фрукти, Яблука
Низькокалорійні, Пісні страви
На святковий стіл, Різдво
Випічка, Пироги

У кожній країні існують свої традиції і класичні рецепти святкових страв. Я поспішаю поділитися досить простим варіантом, як приготувати різдвяний пиріг німецький. Раджу спробувати!

Сам процес щодо нескладний, а результат - приголомшливий! Набір інгредієнтів вельми скромний, так що цей рецепт дійсно чудово підійде для святкового столу будь-якої сім'ї. Кількість начинки можна варіювати за смаком, роблячи пиріг більш сирним або яблучним, наприклад. Тонкий корж і апетитна скоринка з безе ... Цей пиріг точно слід повторити на своїй кухні!

  • Вершкове масло - 120 грам
  • Борошно - 1.5 склянки (приблизно)
  • Крем - 50 грам
  • Сода - 1 щіпка
  • Яйце - 2 штуки
  • Сир - 300 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яблуко - 4-5 штук
  • Обкладинка - 1 За смаком
різдвяний пиріг німецький - фото крок 1
1. Для початку слід зайнятися тестом. З'єднайте розтоплене вершкове масло з половиною цукру і яйцями. Збийте до однорідності. Додайте сметану, соду і просіяне борошно.
різдвяний пиріг німецький - фото крок 2
2. Коли тісто готове, скачайте його в кульку і приберіть на півгодини-40 хвилин в холодильник.
різдвяний пиріг німецький - фото крок 3
3. Для начинки в глибокій мисці з'єднайте сир, цукор і 1 жовток. Перемішайте. Для аромату можна додати ваніль.
різдвяний пиріг німецький - фото крок 4
4. Вимийте яблука, при бажанні очистіть їх від шкірки. Наріжте тонкими скибочками.
різдвяний пиріг німецький - фото крок 5
5. Викладіть тісто на деко, розкачайте, формуючи бортики. Зробіть проколи вилкою.
різдвяний пиріг німецький - фото крок 6
6. Розподіліть рівним шаром сирну начинку.
різдвяний пиріг німецький - фото крок 7
7. Зверху викладіть яблука. Присипте їх корицею.
різдвяний пиріг німецький - фото крок 8
8. У розігрітій до 190 градусів духовці випікайте пиріг близько півгодини.
різдвяний пиріг німецький - фото крок 9
9. Білки збийте в пишну піну, додавши трохи соку лимона.
різдвяний пиріг німецький - фото крок 10
10. Викладіть білки на пиріг, надішліть лист назад в духовку і випікайте все ще хвилин 15.
різдвяний пиріг німецький - фото крок 11
11. От і все, наш різдвяний пиріг готовий.
Гарних свят!

Схожі рецепти