Рецепт Німецький картопляний салат класичний фото

Німецький картопляний салат класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 50 хв.

Хочу розповісти вам, як приготувати німецький картопляний салат класичний. Ситний, ароматний і дуже смачний. Прекрасне блюдо для обіду або вечері для всієї родини.

Опис приготування:

Подавати до столу німецький картопляний салат класичний в домашніх умовах найкраще теплим, однак і остиглий він не менш смачний. Завдяки заправці і бекону картопля виходить дуже пікантній. Такий салатик підійде як до м'ясних гарячих страв, так і до овочів. Побалуйте себе цій родзинкою європейської кухні.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Бекон - 150 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Оцет - 50 мілілітрів
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Зелень - За смаком
німецький картопляний салат класичний - фото крок 1
1. Перед вами досить простий рецепт німецького картопляного салату класичного. Отже, для початку вимийте як слід картопля, викладіть перенесення у каструлю і відправте на вогонь. Варіть на середньому вогні до м'якості.
німецький картопляний салат класичний - фото крок 2
2. Після акуратно очистіть. Щоб не обпекти руки, можна скористатися чистим рушником і чистити через нього - буде досить зручно. Наріжте середніми шматочками.
німецький картопляний салат класичний - фото крок 3
3. Бекон викладіть на гриль і обсмажте з двох сторін до хрусткої скоринки.
німецький картопляний салат класичний - фото крок 4
4. Потім акуратно зніміть його, остудіть трохи і наріжте дрібно.
У жир від бекону викладіть нарізану дрібними кубиками цибулю, обсмажте його.
німецький картопляний салат класичний - фото крок 5
5. Додайте цукор, сіль, щіпку перцю і борошно. Акуратно все перемішайте і залиште на вогні ще на пару хвилин.
німецький картопляний салат класичний - фото крок 6
6. Влийте воду з оцтом (найкраще використовувати в рецепті приготування німецького картопляного салату класичного винний оцет), додайте за смаком гірчицю. Все перемішайте як слід і залиште уварюють до повної готовності лука.
німецький картопляний салат класичний - фото крок 7
7. У глибокій мисці з'єднайте картопля, бекон і соус. Акуратно все перемішайте і посипте свіжою зеленню. Після відразу ж подавайте до столу.

Схожі рецепти