Німецький картопляний салат класичний
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам, як приготувати німецький картопляний салат класичний. Ситний, ароматний і дуже смачний. Прекрасне блюдо для обіду або вечері для всієї родини.
Подавати до столу німецький картопляний салат класичний в домашніх умовах найкраще теплим, однак і остиглий він не менш смачний. Завдяки заправці і бекону картопля виходить дуже пікантній. Такий салатик підійде як до м'ясних гарячих страв, так і до овочів. Побалуйте себе цій родзинкою європейської кухні.
- Картопля - 1 кілограм
- Цибулина - 1-2 штук
- Бекон - 150 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Оцет - 50 мілілітрів
- Вода - 100 мілілітрів
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком
1. Перед вами досить простий рецепт німецького картопляного салату класичного. Отже, для початку вимийте як слід картопля, викладіть перенесення у каструлю і відправте на вогонь. Варіть на середньому вогні до м'якості.
2. Після акуратно очистіть. Щоб не обпекти руки, можна скористатися чистим рушником і чистити через нього - буде досить зручно. Наріжте середніми шматочками.
3. Бекон викладіть на гриль і обсмажте з двох сторін до хрусткої скоринки.
4. Потім акуратно зніміть його, остудіть трохи і наріжте дрібно.
У жир від бекону викладіть нарізану дрібними кубиками цибулю, обсмажте його.
У жир від бекону викладіть нарізану дрібними кубиками цибулю, обсмажте його.
5. Додайте цукор, сіль, щіпку перцю і борошно. Акуратно все перемішайте і залиште на вогні ще на пару хвилин.
6. Влийте воду з оцтом (найкраще використовувати в рецепті приготування німецького картопляного салату класичного винний оцет), додайте за смаком гірчицю. Все перемішайте як слід і залиште уварюють до повної готовності лука.
7. У глибокій мисці з'єднайте картопля, бекон і соус. Акуратно все перемішайте і посипте свіжою зеленню. Після відразу ж подавайте до столу.