Німецький ковбасний салат
(покроковий рецепт з фото)
У німецький ковбасний салат додається солодкий джем. Я взяла джем з агрусу. Але при цьому він готується з часником і цибулею. Спробуйте, дуже цікавий смак.
Німецький ковбасний салат - дуже смачна і ситна закуска. Можете подати його з картопляним пюре, дуже добре поєднується. Я іноді беру цей салат з собою на роботу, прекрасно замінює обід, їсти не хочеться до самої вечері. Спробуйте, його незвичайний смак вам підкорить. Смачного.
- Оцет - 50 мілілітрів
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Пір'я зеленої цибулі - 2-3 штук
- Пучок петрушки - 1 штука (невеликий)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Джем - 100-150 мілілітрів (у мене - джем з агрусу)
- Каєнський перець - За смаком
- Варена ковбаса - 300 грам
Розріжте ковбасу на тонку довгу соломку.
Лук теж можете порубати на невелику соломку. Змішайте з джемом роздавлений часник, рубані петрушку і зелену цибулю, дрібно порізаний кайенскийперець, оцет і оливкове масло.
Викладіть до соусу соломку з ковбаси і цибулі. Перешкодьте. Раджу не солити, смак і так дуже яскравий і пряний, спасибі зелений, часнику і перцю.