Рецепт Німецький ковбасний салат фото

Німецький ковбасний салат
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо , Субпродукти , Сосиски , Ковбаса , Варена ковбаса
Дієтичне харчування
На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

У німецький ковбасний салат додається солодкий джем. Я взяла джем з агрусу. Але при цьому він готується з часником і цибулею. Спробуйте, дуже цікавий смак.

Опис приготування:

Німецький ковбасний салат - дуже смачна і ситна закуска. Можете подати його з картопляним пюре, дуже добре поєднується. Я іноді беру цей салат з собою на роботу, прекрасно замінює обід, їсти не хочеться до самої вечері. Спробуйте, його незвичайний смак вам підкорить. Смачного.

  • Оцет - 50 мілілітрів
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Пір'я зеленої цибулі - 2-3 штук
  • Пучок петрушки - 1 штука (невеликий)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Джем - 100-150 мілілітрів (у мене - джем з агрусу)
  • Каєнський перець - За смаком
  • Варена ковбаса - 300 грам
німецький ковбасний салат - фото крок 1
Розріжте ковбасу на тонку довгу соломку.
німецький ковбасний салат - фото крок 2
Лук теж можете порубати на невелику соломку. Змішайте з джемом роздавлений часник, рубані петрушку і зелену цибулю, дрібно порізаний кайенскийперець, оцет і оливкове масло.
німецький ковбасний салат - фото крок 3
Викладіть до соусу соломку з ковбаси і цибулі. Перешкодьте. Раджу не солити, смак і так дуже яскравий і пряний, спасибі зелений, часнику і перцю.

Схожі рецепти