Ковбасний суп
(покроковий рецепт з фото)
Замінити м'ясо в супі дуже просто - додайте варену ковбасу! Суп з ковбасою виходить таким же ароматним, смачним і ситним! Спробуйте, упевнений, що вам сподобається цей рецепт, а обід буде чудовим!
Приготуємо ковбасний суп в домашніх умовах. У киплячу воду засипаємо перловку, додаємо картоплю. Через 10 хвилин додаємо обсмажену ковбасу, морква і цибуля. Готуємо ще 7-8 хвилин. Не забуваємо додати спеції за смаком. Готовий суп потрібно настояти під кришкою 10 хвилин. Також можна додати подрібнену зелень. Гарного дня!
- Варена ковбаса - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Перлова крупа - 1/2 склянки
- Масло рослинне - 1 За смаком
- Зелень - 1 За смаком (кріп і петрушка)
Очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками моркву і цибулю. Ковбасу ріжемо кубиками.
Обсмажуємо на олії цибулю, морква і ковбасу. Помішуємо і готуємо 6-7 хвилин.
Опускаємо в киплячу воду перловку, через 10 хвилин додаємо картоплю, порізаний кубиками. Варимо 7-8 хвилин. Потім додаємо обсмажену ковбасу, морква і цибуля. Доводимо суп до кипіння, робимо мінімальний вогонь і Томім ще 5-10 хвилин. Сіль і перець за смаком.
Готовий суп можна прикрасити подрібненою зеленню. Смачного!