Німецький салат з ковбасою і солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант картопляного салату, яскравий і пікантний. Підійде не тільки на закусочний стіл, але і для вечері. А продукти доступні кожному.
Солоні огірки можна замінити маринованими, зменшивши кількість винного оцту.
- Картопля - 500 грам
- Солоні огірки - 200 грам
- Ковбаса - 200 грам (п / к)
- Лук червоний - 1 штука
- Цукор - 1 щіпка
- Оцет винний - 2 Ст. Ложки (або бальзамічний)
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - 1 пучок
- Чорний перець - За смаком
- Гірчиця зернова - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти.
Тонко наріжте червону цибулю, посипте його цукром і полийте винним оцтом бальзамічним. Перемішайте, злегка пом'явши. Додайте рубані листочки петрушки без стебел, зернову гірчицю і оливкове масло. Добре перемішайте заправку.
Картоплю відварити в мундирі і відразу очистіть. Поріжте гарячу картоплю кубиками і викладіть в заправку. Перемішайте, дайте охолонути і просочитися заправкою.
У остиглий картопля додайте солоні огірки, нарізані кубиками.
Потім додайте копчену ковбасу, теж нарізану кубиками. Все перемішайте.
Салат готовий! Можна подавати його відразу, але смачніше охолодити в холодильнику протягом години.