Салат з індички з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Щоб здивувати своїх гостей і прикрасити стіл стравою, яке не вимагає особливих кулінарних здібностей, не потрібно довго думати. Для цього підійде листковий м'ясний салат. Він обов'язково всім сподобається!
Якщо вам цікаво, як приготувати салат з індички з солоними огірками, то цей рецепт як раз для вас. Листкові салати завжди виглядають ошатно і апетитно. Тому це ідеальне блюдо для святкового столу.
- Філе індички - 300 грам
- Печериці - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Солоні огірки - 3 штуки
- Кукурудза - 5 Ст. Ложок
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Зелень, сіль, перець, часник - За смаком
Насамперед підготуйте всі інгредієнти. Філе індички відваріть і наріжте. Моркву натріть на тертці і пропассируйте з цибулею. Яйця відварити круто і наріжте. Наріжте пластинами печериці, злегка обсмажте їх на рослинному маслі. Корнішони також наріжте кубиками.
Тепер необхідно викласти всі інгредієнти шарами. Якщо вам буде зручно, використовуйте для цього кулінарне кільце. Перший шар - м'ясо індички. Потім покладіть корнішони і петрушку. Слідом - обсмажені гриби і майонез.
Тепер черга пасированого моркви. Потім покладіть залишок огірків і м'яса індички. Посипте рубаною петрушкою. Додайте обсмажені гриби. Слідом викладіть консервовану кукурудзу, а зверху - відварені яйця.