Рецепт Салат «Олів'є» з солоними і свіжими огірками фото

Салат «Олів'є» з солоними і свіжими огірками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Огірок, Солоний огірок, Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік, Різдво
Салати, Салат олів'є

З класикою іноді цілком можна експериментувати. Саме тому хочу запропонувати вам на замітку простий, але цікавий варіант, як зробити традиційний салат "олів'є" з солоними і свіжими огірками.

Свіжий огірочок в тандемі з солоними надає страві родзинку. Виходить легкий весняний або літній варіант знайомого всім салату. До речі, в якості різноманітності такий "олів'є" можна також зібрати шарами. Спробуйте обов'язково!

  • Картопля - 3-4 штук
  • Яйце - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Солоний огірок - 2-5 штук
  • Свіжий огірок - 1-3 штук
  • Ковбаса - 350 грам
  • Консервований горошок - 250 грам
  • Сіль і майонез - За смаком
салат
3. Надішліть в глибокий салатник.
салат
5. Додайте до картоплі.
салат
7. І викладіть в салатник.
салат
9. Надішліть до решти інгредієнтів.
салат
11. Викладіть в салатник.
салат
13. В кінці додайте горошок, попередньо злив рідина.
салат
15. Перемішайте.

Схожі рецепти