Салат «Олів'є» з солоними і свіжими огірками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 15 хв.
З класикою іноді цілком можна експериментувати. Саме тому хочу запропонувати вам на замітку простий, але цікавий варіант, як зробити традиційний салат"Олів'є" з солоними і свіжими огірками.
Опис приготування:
Свіжий огірочок в тандемі з солоними надає страві родзинку. Виходить легкий весняний або літній варіант знайомого всім салату. До речі, в якості різноманітності такий"Олів'є" можна також зібрати шарами. Спробуйте обов'язково!
- Картопля - 3-4 штук
- Яйце - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Солоний огірок - 2-5 штук
- Свіжий огірок - 1-3 штук
- Ковбаса - 350 грам
- Консервований горошок - 250 грам
- Сіль і майонез - За смаком
1. Вимийте і відваріть до м'якості картопля і морква, яйця зваріть круто.
2. Картопля остудіть, очистіть і наріжте кубиками.
3. Надішліть в глибокий салатник.
4. Очистіть і натріть на тертці моркву.
5. Додайте до картоплі.
6. Середніми кубиками наріжте варену ковбаску.
7. І викладіть в салатник.
8. Вимийте, обсушити і подрібніть свіжий огірочок.
9. Надішліть до решти інгредієнтів.
10. Слідом - солоний.
11. Викладіть в салатник.
12. Яйця остудіть і очистіть, наріжте кубиками.
13. В кінці додайте горошок, попередньо злив рідина.
14. І майонез за смаком.
15. Перемішайте.
16. За бажанням можна салатик посолити або поперчити трохи за смаком. Пригощайтеся!