Рецепт Салат «Олів'є» з солоними і свіжими огірками фото

Салат «Олів'є» з солоними і свіжими огірками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Огірок , Солоний огірок , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Салати , Салат олів'є
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 15 хв.

З класикою іноді цілком можна експериментувати. Саме тому хочу запропонувати вам на замітку простий, але цікавий варіант, як зробити традиційний салат"Олів'є" з солоними і свіжими огірками.

Опис приготування:

Свіжий огірочок в тандемі з солоними надає страві родзинку. Виходить легкий весняний або літній варіант знайомого всім салату. До речі, в якості різноманітності такий"Олів'є" можна також зібрати шарами. Спробуйте обов'язково!

  • Картопля - 3-4 штук
  • Яйце - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Солоний огірок - 2-5 штук
  • Свіжий огірок - 1-3 штук
  • Ковбаса - 350 грам
  • Консервований горошок - 250 грам
  • Сіль і майонез - За смаком
салат
1. Вимийте і відваріть до м'якості картопля і морква, яйця зваріть круто.
салат
2. Картопля остудіть, очистіть і наріжте кубиками.
салат
3. Надішліть в глибокий салатник.
салат
4. Очистіть і натріть на тертці моркву.
салат
5. Додайте до картоплі.
салат
6. Середніми кубиками наріжте варену ковбаску.
салат
7. І викладіть в салатник.
салат
8. Вимийте, обсушити і подрібніть свіжий огірочок.
салат
9. Надішліть до решти інгредієнтів.
салат
10. Слідом - солоний.
салат
11. Викладіть в салатник.
салат
12. Яйця остудіть і очистіть, наріжте кубиками.
салат
13. В кінці додайте горошок, попередньо злив рідина.
салат
14. І майонез за смаком.
салат
15. Перемішайте.
салат
16. За бажанням можна салатик посолити або поперчити трохи за смаком. Пригощайтеся!

Схожі рецепти