Салат «Олів'є» з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Салат"Олів'є" - один з найпопулярніших салатів до Нового Року. Існує сотні варіантів приготування, але я віддаю перевагу класичний варіант з майонезом, солоними огірками і м'ясом. Спробуйте!
Опис приготування:
Перед вами - класичний рецепт приготування салату "олів'є" з солоними огірками. В даному рецепті я використовував всім знайомі інгредієнти. Хоча ні, звичне куряче м'ясо було вирішено замінити відварною яловичим мовою. Вийшло дуже навіть смачно! хай щастить!
- Картопля - 300 грам (відвареної)
- Яйця - 5 штук (зварені круто)
- Сіль - За смаком
- Огірки солені - 300 грам
- Морква - 150 грам (відварна)
- Мова свинячий - 500 грам (відвареної)
- Горошок консервований - 300 грам
- Майонез - 150 грам
Нарізаємо дрібними кубиками відварну картоплю і моркву. Яйця зваримо круто і подрібнити. Змішуємо інгредієнти.
Зварений яловичий язик ріжемо дрібними кубиками і додаємо в салатницю.
У самому кінці додаємо подрібнені солоні огірки і консервований горошок (без рідини). Заправляємо салат майонезом і подаємо на стіл (перед подачею охолоджуємо). Смачного!