Рецепт Салат «Олів'є» з солоними огірками фото

Салат «Олів'є» з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бобові , Огірок , Горох , Солоний огірок , Консервований горошок
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Салат"Олів'є" - один з найпопулярніших салатів до Нового Року. Існує сотні варіантів приготування, але я віддаю перевагу класичний варіант з майонезом, солоними огірками і м'ясом. Спробуйте!

Опис приготування:

Перед вами - класичний рецепт приготування салату "олів'є" з солоними огірками. В даному рецепті я використовував всім знайомі інгредієнти. Хоча ні, звичне куряче м'ясо було вирішено замінити відварною яловичим мовою. Вийшло дуже навіть смачно! хай щастить!

  • Картопля - 300 грам (відвареної)
  • Яйця - 5 штук (зварені круто)
  • Сіль - За смаком
  • Огірки солені - 300 грам
  • Морква - 150 грам (відварна)
  • Мова свинячий - 500 грам (відвареної)
  • Горошок консервований - 300 грам
  • Майонез - 150 грам
салат
Нарізаємо дрібними кубиками відварну картоплю і моркву. Яйця зваримо круто і подрібнити. Змішуємо інгредієнти.
салат
Зварений яловичий язик ріжемо дрібними кубиками і додаємо в салатницю.
салат
У самому кінці додаємо подрібнені солоні огірки і консервований горошок (без рідини). Заправляємо салат майонезом і подаємо на стіл (перед подачею охолоджуємо). Смачного!

Схожі рецепти