Хе з сома
(покроковий рецепт з фото)
Він - це корейське рибна страва. Ще його називають Хе-Чо. Але в народі прижилося скорочена назва. Я ділю хе за традицією - з огірками, цибулею і соєвим соусом.
Мій чоловік - завзятий рибалка. І на риболовлю я завжди даю йому його ж праці. Наприклад, хе з сома. Відмінна закуска. І, до речі, дуже ситна. Якщо ви наріжемо овочі та рибу дуже дрібно, то зможете навіть наробити бутербродів на святковий стіл з хе. Смачно і просто. Смачного.
- Сом - 1 кілограм
- Огірок - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Часник - 2 штуки
- Червоний мелений перець - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 2 Ст. Ложки(70%! )
Кількість Vıpotorşïte, відріжте голову. Помийте і обробити.
Наріжте шматочками, залийте оцтом.
Почистіть і дрібно наріжте ріпчасту цибулю. Огірок і часник нарізаємо так само дрібно, як цибуля. Додайте овочі до сому і перемішайте.
Розігрійте на сковороді рослинне масло. І вилийте до риби його і соєвий соус. Перемішайте.
Розкладіть хе з сома по банкам. Поставте в холодильник. Настоюється хе з сома 12 годин. Не менше. Готово.