Рецепт Овочевий суп з болгарським перцем фото

Овочевий суп з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На швидку руку, Корисний обід
Супи

Легкі овочеві супи гарні влітку. Вони не навантажують шлунок і дуже корисні. Більш того, свіжих овочів влітку - повно і овочевий суп з болгарським перцем можна варити кожен раз з новими інгредієнтами.

Як приготувати овочевий суп з болгарським перцем?

1. Цибулину і часник очистіть. Лук наріжте невеликими кубиками, часник подрібніть.

2. Морква очистіть, промийте і наріжте півкільцями.

3. Стебла селери промийте і нарубати.

4. Болгарський перець промийте, очистіть від плодоніжки і насіння, наріжте кубиками.

5. Цукіні промийте, очистіть від шкірки (якщо вона жорстка), також наріжте кубиками.

6. Помідори опустіть в окріп і зніміть шкірку. Наріжте кубиками.

7. Петрушку промийте і подрібніть.

8. Каструлю з протипригарним дном, в якій будете варити суп, поставте на плиту. Влийте рослинне масло і нагрійте. Додайте нарізані цибулю, часник, морква і селера. Додати сіль. Перемішайте і обсмажуйте протягом 8-10 хвилин на середньому вогні.

9. Влийте бульйон. Відмінно якщо у вас є готовий бульйон. Якщо ні - використовуйте воду і бульйонний кубик. Доведіть до кипіння.

10. У киплячий бульйон додайте цукіні і болгарський перець. Варіть протягом 8-10 хвилин. Овочі повинні бути м'якими.

11. Потім додайте помідори і свіжий горошок. Варіть ще 10 хвилин. В кінці варіння поперчіть і додайте петрушку.

Овочевий суп з болгарським перцем готовий!

Смачного!


  • Перець болгарський - 1-2 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Морквина - 2 штуки
  • Селера (стебла) - 3-4 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Цукіні (маленький) - 1 штука
  • Помідори - 2-3 штук
  • Петрушка - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний перець - - За смаком
  • Овочевий або курячий бульйон - 1, 5 L
  • Зелений горошок - 0, 5 склянки (свіжий або заморожений, можна не додавати.)
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
Як приготувати овочевий суп з болгарським перцем?

1. Цибулину і часник очистіть. Лук наріжте невеликими кубиками, часник подрібніть.

2. Морква очистіть, промийте і наріжте півкільцями.

3. Стебла селери промийте і нарубати.

4. Болгарський перець промийте, очистіть від плодоніжки і насіння, наріжте кубиками.

5. Цукіні промийте, очистіть від шкірки (якщо вона жорстка), також наріжте кубиками.

6. Помідори опустіть в окріп і зніміть шкірку. Наріжте кубиками.

7. Петрушку промийте і подрібніть.

8. Каструлю з протипригарним дном, в якій будете варити суп, поставте на плиту. Влийте рослинне масло і нагрійте. Додайте нарізані цибулю, часник, морква і селера. Додати сіль. Перемішайте і обсмажуйте протягом 8-10 хвилин на середньому вогні.

9. Влийте бульйон. Відмінно якщо у вас є готовий бульйон. Якщо ні - використовуйте воду і бульйонний кубик. Доведіть до кипіння.

10. У киплячий бульйон додайте цукіні і болгарський перець. Варіть протягом 8-10 хвилин. Овочі повинні бути м'якими.

11. Потім додайте помідори і свіжий горошок. Варіть ще 10 хвилин. В кінці варіння поперчіть і додайте петрушку.

Овочевий суп з болгарським перцем готовий!

Смачного!

Схожі рецепти