Овочевий суп з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Легкі овочеві супи гарні влітку. Вони не навантажують шлунок і дуже корисні. Більш того, свіжих овочів влітку - повно і овочевий суп з болгарським перцем можна варити кожен раз з новими інгредієнтами.
Як приготувати овочевий суп з болгарським перцем?
1. Цибулину і часник очистіть. Лук наріжте невеликими кубиками, часник подрібніть.
2. Морква очистіть, промийте і наріжте півкільцями.
3. Стебла селери промийте і нарубати.
4. Болгарський перець промийте, очистіть від плодоніжки і насіння, наріжте кубиками.
5. Цукіні промийте, очистіть від шкірки (якщо вона жорстка), також наріжте кубиками.
6. Помідори опустіть в окріп і зніміть шкірку. Наріжте кубиками.
7. Петрушку промийте і подрібніть.
8. Каструлю з протипригарним дном, в якій будете варити суп, поставте на плиту. Влийте рослинне масло і нагрійте. Додайте нарізані цибулю, часник, морква і селера. Додати сіль. Перемішайте і обсмажуйте протягом 8-10 хвилин на середньому вогні.
9. Влийте бульйон. Відмінно якщо у вас є готовий бульйон. Якщо ні - використовуйте воду і бульйонний кубик. Доведіть до кипіння.
10. У киплячий бульйон додайте цукіні і болгарський перець. Варіть протягом 8-10 хвилин. Овочі повинні бути м'якими.
11. Потім додайте помідори і свіжий горошок. Варіть ще 10 хвилин. В кінці варіння поперчіть і додайте петрушку.
Овочевий суп з болгарським перцем готовий!
Смачного!
- Перець болгарський - 1-2 штук
- Цибулина - 1 штука
- Морквина - 2 штуки
- Селера (стебла) - 3-4 штук
- Часник - 2 зубчики
- Цукіні (маленький) - 1 штука
- Помідори - 2-3 штук
- Петрушка - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Чорний перець - - За смаком
- Овочевий або курячий бульйон - 1, 5 L
- Зелений горошок - 0, 5 склянки (свіжий або заморожений, можна не додавати.)
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
1. Цибулину і часник очистіть. Лук наріжте невеликими кубиками, часник подрібніть.
2. Морква очистіть, промийте і наріжте півкільцями.
3. Стебла селери промийте і нарубати.
4. Болгарський перець промийте, очистіть від плодоніжки і насіння, наріжте кубиками.
5. Цукіні промийте, очистіть від шкірки (якщо вона жорстка), також наріжте кубиками.
6. Помідори опустіть в окріп і зніміть шкірку. Наріжте кубиками.
7. Петрушку промийте і подрібніть.
8. Каструлю з протипригарним дном, в якій будете варити суп, поставте на плиту. Влийте рослинне масло і нагрійте. Додайте нарізані цибулю, часник, морква і селера. Додати сіль. Перемішайте і обсмажуйте протягом 8-10 хвилин на середньому вогні.
9. Влийте бульйон. Відмінно якщо у вас є готовий бульйон. Якщо ні - використовуйте воду і бульйонний кубик. Доведіть до кипіння.
10. У киплячий бульйон додайте цукіні і болгарський перець. Варіть протягом 8-10 хвилин. Овочі повинні бути м'якими.
11. Потім додайте помідори і свіжий горошок. Варіть ще 10 хвилин. В кінці варіння поперчіть і додайте петрушку.
Овочевий суп з болгарським перцем готовий!
Смачного!