Опеньки смажені
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.
На радость грибниками - простий рецепт приготування смажених опеньків. Смачно, просто, швидко - то, що треба. Мабуть, найпростіший спосіб приготування опеньків.
Опис приготування:
Опеньки - лісові гриби з сильно вираженим грибним смаком і ароматом. Гриби ці гарні в будь-якій формі - мариновані, солоні і смажені. Смажені опеньки стануть прекрасним гарніром, закускою або самостійною стравою, а також допоможуть вам схуднути, адже вони неймовірно ситні, багаті білком і в той же час малокалорійні. Сьогодні я хочу розповісти вам, як смажити опеньки. Рецепт для початківців
- Опеньки - 600-700 грам
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Петрушка - 10 грам
- Сіль, спеції - - За смаком
Підготуйте інгредієнти - опеньки промийте та відваріть, часник очистіть і дрібно поріжте, петрушку помийте і дрібно наріжте.
У сковороді розігрійте оливкову олію і трохи підсмажте часник. Потім додайте зелень петрушки і гриби, сіль за смаком і Arte 20 хвилин, помішуючи.
Подавайте грибочки гарячими, з салатом і лимонними часточками або з відвареної картоплею і сметаною. Смачного!