Рецепт Опеньки смажені фото

Опеньки смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Опеньки
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , Легка вечеря , Обід за 30 хвилин , Обід на швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

На радость грибниками - простий рецепт приготування смажених опеньків. Смачно, просто, швидко - то, що треба. Мабуть, найпростіший спосіб приготування опеньків.

Опис приготування:

Опеньки - лісові гриби з сильно вираженим грибним смаком і ароматом. Гриби ці гарні в будь-якій формі - мариновані, солоні і смажені. Смажені опеньки стануть прекрасним гарніром, закускою або самостійною стравою, а також допоможуть вам схуднути, адже вони неймовірно ситні, багаті білком і в той же час малокалорійні. Сьогодні я хочу розповісти вам, як смажити опеньки. Рецепт для початківців

  • Опеньки - 600-700 грам
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Петрушка - 10 грам
  • Сіль, спеції - - За смаком
опеньки смажені - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти - опеньки промийте та відваріть, часник очистіть і дрібно поріжте, петрушку помийте і дрібно наріжте.
опеньки смажені - фото крок 2
У сковороді розігрійте оливкову олію і трохи підсмажте часник. Потім додайте зелень петрушки і гриби, сіль за смаком і Arte 20 хвилин, помішуючи.
опеньки смажені - фото крок 3
Подавайте грибочки гарячими, з салатом і лимонними часточками або з відвареної картоплею і сметаною. Смачного!

Схожі рецепти