Рецепт Смажені опеньки з картоплею фото

Смажені опеньки з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Гриби , Опеньки
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ох, ну хто зможе встояти перед смаженою картоплею з цибулькою і опеньками? Ось я особисто не можу. Якщо ви теж не байдужі до опеньки - читайте рецепт!

Опис приготування:

Смажена картопля з грибами - частий гість на будь-якому столі. Однак, приготувати цю страву не так-то просто, і не кожен може посмажити смачну картоплю. Тому сьогодні я розповім вам як приготувати смажені опеньки з картоплею - вийде неймовірно смачно!

1. Промийте гриби і відварити в підсоленій воді.

2. Картопля очистіть, промийте і поріжте невеликими брусочками. Червоний цибулю порізати соломкою.

3. На гарячу сковороду викладіть сало і обсмажуйте 1-2 хвилину, а потім додайте картоплю і гриби. Приправити сіллю і poperčite, смажте на сильному вогні до появи золотий скоринки на картоплі. Після цього додайте в сковороду цибулю і трохи зменшіть вогонь.

4. Смажте до тих пір, поки картопля не стане м'яким. В кінці приготування накрийте сковороду кришкою на 1-2 хвилини, щоб картопля"дійшов до кондиції" .

5. Розкладіть картопля з опеньками по тарілками, посипте зеленню петрушки і подавайте до столу. Смачного!

Тепер ви знаєте, як приготувати смажені опеньки з картоплею!


  • Картопля - 200 грам
  • Червона цибуля - 70 грам
  • Опеньки - 100 грам
  • Сало - 50 грам (можна використовувати бекон)
  • Сіль, спеції, зелень - - За смаком
Смажена картопля з грибами - частий гість на будь-якому столі. Однак, приготувати цю страву не так-то просто, і не кожен може посмажити смачну картоплю. Тому сьогодні я розповім вам як приготувати смажені опеньки з картоплею - вийде неймовірно смачно!

1. Промийте гриби і відварити в підсоленій воді.

2. Картопля очистіть, промийте і поріжте невеликими брусочками. Червоний цибулю порізати соломкою.

3. На гарячу сковороду викладіть сало і обсмажуйте 1-2 хвилину, а потім додайте картоплю і гриби. Приправити сіллю і poperčite, смажте на сильному вогні до появи золотий скоринки на картоплі. Після цього додайте в сковороду цибулю і трохи зменшіть вогонь.

4. Смажте до тих пір, поки картопля не стане м'яким. В кінці приготування накрийте сковороду кришкою на 1-2 хвилини, щоб картопля"дійшов до кондиції" .

5. Розкладіть картопля з опеньками по тарілками, посипте зеленню петрушки і подавайте до столу. Смачного!

Тепер ви знаєте, як приготувати смажені опеньки з картоплею!

Схожі рецепти