Опеньки смажені в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Всі ми любимо смажені грибочки і особливо опеньки. Ось дуже простий, але в той же час неймовірно смачний, рецепт приготування опеньків за допомогою мультиварки.
Сьогодні ми будемо говорити про рецепт приготування опеньків в мультиварці. Чому саме в мультиварці? Не знаю, напевно, тому що це просто дуже зручно, та й готувати в ній набагато швидше. Якщо у вас є це диво техніки, і ви любите гриби, то ось вам простий рецепт опеньків в мультиварці:
1) Насамперед гриби, природно, необхідно промити і очистити від сміття. Потім ми обдаємо опеньки окропом і викладаємо їх на паперовий рушник, щоб з них пішла зайва рідина.
2) Маленькі гриби залишаємо як є, а великі розрізаємо на кілька частин.
3) Встановлюємо на мультиварці режим «Випічка» і наливаємо масло.
4) Закидаємо в мультиварку опеньки і обсмажуємо кілька хвилин, поки з грибів не випарується зайва рідина.
5) додаємо борошно, порізану петрушку, посоліть і поперчіть і ще кілька хвилин смажте до повної готовності грибів.
Виходить надзвичайно смачно, особливо якщо подавати з відвареною молодою картоплею і сметанкою.
- Опеньки свіжі - 500 грам
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Зелень петрушки - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1) Насамперед гриби, природно, необхідно промити і очистити від сміття. Потім ми обдаємо опеньки окропом і викладаємо їх на паперовий рушник, щоб з них пішла зайва рідина.
2) Маленькі гриби залишаємо як є, а великі розрізаємо на кілька частин.
3) Встановлюємо на мультиварці режим «Випічка» і наливаємо масло.
4) Закидаємо в мультиварку опеньки і обсмажуємо кілька хвилин, поки з грибів не випарується зайва рідина.
5) додаємо борошно, порізану петрушку, посоліть і поперчіть і ще кілька хвилин смажте до повної готовності грибів.
Виходить надзвичайно смачно, особливо якщо подавати з відвареною молодою картоплею і сметанкою.