Рецепт Мариновані опеньки в мультиварці фото

Мариновані опеньки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Гриби , Опеньки
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 1
Час приготування: 40 хв.

На щастя, в наш час не обов'язково чекати грибного сезону, щоб замаринувати гриби, адже ми просто можемо купити заморожені опеньки і приготувати їх в мультиварці - швидко і неймовірно смачно.

Опис приготування:

Зазвичай я заготовлював гриби щоосені, але в минулому році на це просто не було часу і подруга розповіла мені про це простому рецепті маринованих опеньків в мультиварці, я вирішила його спробувати. Купила в магазині заморожені грибочки і приступила до справи, вже через 35 хвилин опеньки були готові. Смак у них був просто приголомшливий, практично не відрізнявся від тих грибів, які я готувала влітку і восени, а ось їсти їх можна було вже на наступний день. Так що моїй радості не було меж, адже цей чудовий рецепт приготування маринованих опеньків в мультиварці виручив мене тієї зими і я змогла насолодитися смаком улюблених грибів.

  • Опеньки - 1 кілограм (тут заморожені)
  • Вода - 350-500 мілілітрів
  • Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Перець чорний горошком - 5-7 штук
  • Гвоздика - 2-3 штук
мариновані опеньки в мультиварці - фото крок 1
Отже, відкриваємо заморожені гриби і викладаємо їх, без розморожування, в чашу мультивакри.
мариновані опеньки в мультиварці - фото крок 2
Заливаємо опеньки водою, додаємо лавровий лист, перець горошком, гвоздику і сіль. Включаємо режим"Пароварка" і встановлюємо час 35 хвилин.
мариновані опеньки в мультиварці - фото крок 3
Приблизно за 5 хвилин до закінчення режиму вливаємо в мультиварку оцет і рослинне масло.
мариновані опеньки в мультиварці - фото крок 4
Коли час вийде, залишаємо опеньки в мультиварці до повного охолодження, потім розкладаємо їх по чистим баночках і ставимо на зберігання в холодильник. Вже через 12 годин можна знімати пробу. Смачного!

Схожі рецепти