Мариновані опеньки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
На щастя, в наш час не обов'язково чекати грибного сезону, щоб замаринувати гриби, адже ми просто можемо купити заморожені опеньки і приготувати їх в мультиварці - швидко і неймовірно смачно.
Зазвичай я заготовлював гриби щоосені, але в минулому році на це просто не було часу і подруга розповіла мені про це простому рецепті маринованих опеньків в мультиварці, я вирішила його спробувати. Купила в магазині заморожені грибочки і приступила до справи, вже через 35 хвилин опеньки були готові. Смак у них був просто приголомшливий, практично не відрізнявся від тих грибів, які я готувала влітку і восени, а ось їсти їх можна було вже на наступний день. Так що моїй радості не було меж, адже цей чудовий рецепт приготування маринованих опеньків в мультиварці виручив мене тієї зими і я змогла насолодитися смаком улюблених грибів.
- Опеньки - 1 кілограм (тут заморожені)
- Вода - 350-500 мілілітрів
- Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Перець чорний горошком - 5-7 штук
- Гвоздика - 2-3 штук