Салат з грибами печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Любителям смачної і здорової їжі присвячується - простий рецепт салату з грибами печерицями з фото!
Захотілося перекусити? Шукаєте в холодильнику що-небудь легке, свіжої та смачне? У мене є для вас новий рецепт - салат з грибами печерицями. Готувати такий салат просто, часу багато не потрібно, ну а смак стане приємним сюрпризом. Як зазвичай, салат не без родзинки - готувати його ми будемо зі шпинатом і хересного оцтом. Якщо ви шпинат не подобаються або не можете знайти, то замініть його будь-який інший салатної зеленню, ну а херес можна поміняти на білий або червоний винний оцет. Спробуйте, вийде смачно! Читайте рецепт салату з грибами печерицями з фото!
- Свіжий шпинат - 100 грам (приблизно 3 великих жмені. Можна замінити будь-яку іншу салатну зелень.)
- Бекон - 100 грам
- Сирі шампіньйони - 250 грам
- Варені яйця - 3 штуки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Хересний оцет - 2 Ст. Ложки (можна замінити на червоний винний оцет.)
- Гірчичний - 2 чайних ложки (в ідеалі потрібно використовувати зернисту гірчицю високої якості.)
- Сіль, перець - - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (для смаження грибів. Можна використовувати будь-яке масло.)
Підготуйте продукти. Гриби і шпинат помийте, яйця відваріть і очистіть від шкаралупи.
Бекон наріжте невеликими тонкими пластинками і обсмажити на сухій сковороді на середньому вогні. Бекон повинен стати рум'яним і злегка хрустким.
Гриби наріжте пластинами.
Готовий бекон перекладіть в тарілку. У сковороду налийте 2 столові ложки рослинної олії, викладіть нарізані гриби і обсмажте їх до золотого кольору на середньому вогні.
Приготуйте заправку. Для цього в мисочці змішайте гірчицю, оливкова олія, оцет і трохи солі. Енергійно збийте виделкою, щоб розмішати всі продукти.
У порційні тарілки розкладіть шпинат, посмажений бекон, гриби і нарізані скибочками яйця. Полийте салат заправкою і подавайте на стіл. Смачного!