Курка смажена з грибами печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання курячого м'яса і печериць давно всім відомо як одне з найбільш вдалих в кулінарії. Пропоную вам ознайомитися з моїм рецептом приготування простого і смачного страви на вечерю!
Як приготувати курку смажену з грибами печерицями, ви дізнаєтеся тут. Додатково можу порекомендувати зварити гречку чи картоплю. Вийде відмінний гарнір до ніжного м'яса з грибами. Блюдо підійде до обіднього столу або на вечерю. Хай щастить!
- Курка - 500 грам
- Печериці - 500 грам
- Крем - 200 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Курку ретельно промиваємо і обсушуємо, видаляємо зайві частини.
Печериці також слід промити, потім розрізати на половинки.
У глибокій сковороді розігріваємо олію. Викладаємо частини курки, обсмажуємо птицю до легкої золотистої скоринки на середньому вогні.
Тепер засипте гриби.
Продовжуйте смажити ще 10 хвилин на середньому вогні. Потім додайте сметану, сіль, перець і спеції. Накрийте сковороду кришкою, зменшіть вогонь і потім блюдо на повільному вогні приблизно 30 хвилин.
Смачного!