Рецепт Курка смажена з грибами печерицями фото

Курка смажена з грибами печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Птах , Курка , Гриби , Печериці
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Поєднання курячого м'яса і печериць давно всім відомо як одне з найбільш вдалих в кулінарії. Пропоную вам ознайомитися з моїм рецептом приготування простого і смачного страви на вечерю!

Опис приготування:

Як приготувати курку смажену з грибами печерицями, ви дізнаєтеся тут. Додатково можу порекомендувати зварити гречку чи картоплю. Вийде відмінний гарнір до ніжного м'яса з грибами. Блюдо підійде до обіднього столу або на вечерю. Хай щастить!

  • Курка - 500 грам
  • Печериці - 500 грам
  • Крем - 200 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
курка смажена з грибами печерицями - фото крок 1
Курку ретельно промиваємо і обсушуємо, видаляємо зайві частини.
курка смажена з грибами печерицями - фото крок 2
Печериці також слід промити, потім розрізати на половинки.
курка смажена з грибами печерицями - фото крок 3
У глибокій сковороді розігріваємо олію. Викладаємо частини курки, обсмажуємо птицю до легкої золотистої скоринки на середньому вогні.
курка смажена з грибами печерицями - фото крок 4
Тепер засипте гриби.
курка смажена з грибами печерицями - фото крок 5
Продовжуйте смажити ще 10 хвилин на середньому вогні. Потім додайте сметану, сіль, перець і спеції. Накрийте сковороду кришкою, зменшіть вогонь і потім блюдо на повільному вогні приблизно 30 хвилин.
курка смажена з грибами печерицями - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти