Смажена картопля з печерицями та цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати смажену картоплю з печерицями та цибулею. Поєднання класичне, і воно ніколи не застаріє! Смачний і поживний гарнір! Смачного!
Такий гарнір можна подавати до м'яса або риби. Він вдало сполучиться з чим завгодно. Також можна їсти його як самостійну страву. Наприклад - з овочевим салатом. Ситно, навіть не помітно, що м'ясо в цій страві відсутня! Вегетаріанцям на замітку!
- Картопля - 1 кілограм
- Гриби печериці - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 пучок
Очищаємо картоплю і цибулю від шкірки, промиваємо під водою. На сковороду викладаємо порізаний кубиками цибулю. Обсмажуємо його до золотистого кольору.
Додаємо картоплю, порізаний соломкою. Смажимо до появи хрусткої скоринки.
Поки картопля смажиться, нарізаємо наші печериці великими пластинками.
Обсмажуємо печериці на окремій сковороді в маслі. Час готування - 20 хвилин. Кришкою не накривати.
Змішуємо картопля і гриби. Додаємо спеції, зелена цибуля і сіль. Блюдо готово!