Домашня смажена картопля з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Смажена картопелька з солоним огірочком і томатним соком - звучить і виглядає дуже апетитно. Смачний домашній вечеря. Скористайтеся рецептом, як приготувати домашню смажену картоплю з цибулею.
Використовуйте сиру картоплю, який можна нарізати кружечками, півкільцями, брусочками. Ви можете використовувати відварну картоплю, потім підсмажити його в сковороді, але сирої виходить набагато румяней. Їжте картопельку гарячої.
- Картопля - 2-3 штук
- Цибулина - 0, 5 штуки
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, чорний перець - За смаком
1. Картопля очистіть від шкірки і наріжте тонкими кружечками. Очистіть цибулю від лушпиння, потім наріжте його тонкими кільцями. Сковороду відправте на вогонь, розігрійте з рослинним маслом. Викладіть картоплю в один шар, потім додайте цибулю.
2. Посоліть трохи і поперчіть, викладіть знову картопля, шар цибулі. Накрийте сковороду кришкою і обсмажуйте на середньому вогні 5-10 хвилин.
3. Частинами переверніть акуратно картопельку з цибулею, постарайтеся зберегти шари.
4. Додайте ще столову ложку масла і знову накрийте сковороду кришкою, обсмажуйте ще 5-10 хвилин і приберіть сковороду з вогню. Подавайте картопельку відразу, можна прямо в сковороді.