Смажена картопля з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Найсмачніше смаженої картоплі може бути тільки картопля, смажена з цибулею. Подайте до неї будь-який шматочок м'яса, салат з квашеної капусти і малосольні огірочки!
Підсмажте на вечерю картоплю з цибулею. Це - просто, бюджетно і смачно. До картоплі подайте кефір, ряжанку або сметану.
- Картопля - 4 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
1. Очищаємо картоплю і цибулю.
2. Нарізаємо картопля тонкими слайсами, так він швидше приготується.
3. Відправляємо його на розігріту сковороду з маслом. Смажимо до напівготовності. Вогонь середній. Кришкою можете не накривати.
4. Картопля майже готова, вже починають утворюватися скоринки, значить, пора різати цибулю.
5. Наріжте обидва види цибулі не дуже тонко.
6. Додаємо цибулю до картоплі, солимо за смаком. Смажимо тепер на повільному вогні під кришкою, щоб цибуля пропарився. Переверніть лопаткою пару раз картоплю разом з цибулею.
7. Картопля з цибулею готова.
8. Посипаємо картоплю рубаним зеленою цибулею і подаємо до столу гарячою! Смачного!