Салат з грибами печерицями консервованими
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно ж, у кожної господині повинен бути свій набір салатів "на швидку руку" . Ось і я вам в колекцію пропоную свій рецепт приготування салату з грибами печерицями консервованими! смачно!
Як вже і було сказано в попередньому описі, це дуже простий рецепт салату з грибами печерицями консервованими. Влітку і ранньої осені, коли овочі доступні і недорогі - незамінна річ! Особливо для таких же запасливих господинь, як я. Тому що у мене особисто заготовок на зиму завжди виходить в надлишку - вже осінь на кону, а ще старі запаси консервацій припадають пилом! Ось і використовую їх як можу. Ось і вам для таких цілей раджу приготувати цей салат з грибами печерицями консервованими в домашніх умовах!
- Редис - 100 грам
- Огірки - 100 грам
- Печериці консервовані - 100 грам
- Оливки - За смаком
- Зелень - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Отже, все дуже просто. Всі овочі миємо, витираємо і нарізаємо невеликими шматочками. Зелень подрібнюємо, а з оливок, якщо треба, виймаємо кісточки.
2. Змішуємо всі інгредієнти, додаємо грибочки з банки. Якщо у вас великі гриби - поріжте їх до пари овочам.
3. Робимо заливку. Змішаємо масло і лимонний сік. Якщо хочете додавати спеції, додайте в заливку і перемішайте.
4. Заливаємо наш салат, перемішаємо - і можна подавати! Смачного!