Рецепт Манти з консервованими грибами фото

Манти з консервованими грибами
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
Тісто , М'ясо , Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Класичні манти люблять багато. Якщо ви схильні експериментувати на кухні і весь час намагаєтеся приготувати що-небудь новеньке, тоді ось вам ідея - манти з консервованими грибами.

Опис приготування:

Як зробити манти з консервованими грибами? досить просто.

1. Для початку необхідно зайнятися тестом. У миску вбити яйце, додати сіль і рослинне масло, а також воду. Ретельно збити. Поступово всипати борошно, вимішуючи досить густе тісто. Для правильного тесту його необхідно ретельно м'яти руками близько 10 хвилин. Потім можна відкласти його в сторону на деякий час.

2. Поки тісто трохи відпочине, можна зайнятися начинкою. М'ясо вимити і просушити. Нарізати невеликими шматочками і відправити в глибоку миску.

3. Консервовані гриби відкинути на друшляк і трохи просушити. Нарізати дрібно і з'єднати з м'ясом.

4. Цибулини очистити і також подрібнити. Додати до м'яса з грибами.

5. Начинку ретельно перемішати. Посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати улюблені спеції.

6. Тепер можна повернутися до тесту. Його необхідно поділити на маленькі шматочки, кожен з яких тоненько розкачати.

7. В середину кожного шматочка тіста потрібно викласти начинку. Защипнути краю, поєднуючи протилежні куточки.

8. На змащений олією рівень мантоварки викласти манти і відправити на вогонь.

9. Вже через 40-45 хвилин манти з консервованими грибами в домашніх умовах будуть готові. Подавати до столу їх можна з соусом.

  • Баранина - 300 грам
  • Консервовані шампіньйони - 250 грам
  • Цибулина - 3-4 штук
  • Борошно - 300 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Як зробити манти з консервованими грибами? досить просто.

1. Для початку необхідно зайнятися тестом. У миску вбити яйце, додати сіль і рослинне масло, а також воду. Ретельно збити. Поступово всипати борошно, вимішуючи досить густе тісто. Для правильного тесту його необхідно ретельно м'яти руками близько 10 хвилин. Потім можна відкласти його в сторону на деякий час.

2. Поки тісто трохи відпочине, можна зайнятися начинкою. М'ясо вимити і просушити. Нарізати невеликими шматочками і відправити в глибоку миску.

3. Консервовані гриби відкинути на друшляк і трохи просушити. Нарізати дрібно і з'єднати з м'ясом.

4. Цибулини очистити і також подрібнити. Додати до м'яса з грибами.

5. Начинку ретельно перемішати. Посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати улюблені спеції.

6. Тепер можна повернутися до тесту. Його необхідно поділити на маленькі шматочки, кожен з яких тоненько розкачати.

7. В середину кожного шматочка тіста потрібно викласти начинку. Защипнути краю, поєднуючи протилежні куточки.

8. На змащений олією рівень мантоварки викласти манти і відправити на вогонь.

9. Вже через 40-45 хвилин манти з консервованими грибами в домашніх умовах будуть готові. Подавати до столу їх можна з соусом.

Схожі рецепти