Манти з консервованими грибами
(покроковий рецепт з фото)
Класичні манти люблять багато. Якщо ви схильні експериментувати на кухні і весь час намагаєтеся приготувати що-небудь новеньке, тоді ось вам ідея - манти з консервованими грибами.
Як зробити манти з консервованими грибами? досить просто.
1. Для початку необхідно зайнятися тестом. У миску вбити яйце, додати сіль і рослинне масло, а також воду. Ретельно збити. Поступово всипати борошно, вимішуючи досить густе тісто. Для правильного тесту його необхідно ретельно м'яти руками близько 10 хвилин. Потім можна відкласти його в сторону на деякий час.
2. Поки тісто трохи відпочине, можна зайнятися начинкою. М'ясо вимити і просушити. Нарізати невеликими шматочками і відправити в глибоку миску.
3. Консервовані гриби відкинути на друшляк і трохи просушити. Нарізати дрібно і з'єднати з м'ясом.
4. Цибулини очистити і також подрібнити. Додати до м'яса з грибами.
5. Начинку ретельно перемішати. Посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати улюблені спеції.
6. Тепер можна повернутися до тесту. Його необхідно поділити на маленькі шматочки, кожен з яких тоненько розкачати.
7. В середину кожного шматочка тіста потрібно викласти начинку. Защипнути краю, поєднуючи протилежні куточки.
8. На змащений олією рівень мантоварки викласти манти і відправити на вогонь.
9. Вже через 40-45 хвилин манти з консервованими грибами в домашніх умовах будуть готові. Подавати до столу їх можна з соусом.
- Баранина - 300 грам
- Консервовані шампіньйони - 250 грам
- Цибулина - 3-4 штук
- Борошно - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Вода - 150 мілілітрів
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Для початку необхідно зайнятися тестом. У миску вбити яйце, додати сіль і рослинне масло, а також воду. Ретельно збити. Поступово всипати борошно, вимішуючи досить густе тісто. Для правильного тесту його необхідно ретельно м'яти руками близько 10 хвилин. Потім можна відкласти його в сторону на деякий час.
2. Поки тісто трохи відпочине, можна зайнятися начинкою. М'ясо вимити і просушити. Нарізати невеликими шматочками і відправити в глибоку миску.
3. Консервовані гриби відкинути на друшляк і трохи просушити. Нарізати дрібно і з'єднати з м'ясом.
4. Цибулини очистити і також подрібнити. Додати до м'яса з грибами.
5. Начинку ретельно перемішати. Посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати улюблені спеції.
6. Тепер можна повернутися до тесту. Його необхідно поділити на маленькі шматочки, кожен з яких тоненько розкачати.
7. В середину кожного шматочка тіста потрібно викласти начинку. Защипнути краю, поєднуючи протилежні куточки.
8. На змащений олією рівень мантоварки викласти манти і відправити на вогонь.
9. Вже через 40-45 хвилин манти з консервованими грибами в домашніх умовах будуть готові. Подавати до столу їх можна з соусом.