Рецепт Швидкий пиріг з консервованими персиками фото

Швидкий пиріг з консервованими персиками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Персик
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

На порозі гості, а до чаю нічого немає? Це не біда: можу підказати обладнаний рецепт, як приготувати швидкий пиріг з консервованими персиками. На цю справу вам знадобиться всього півгодини часу.

Опис приготування:

Швидкий і смачний пиріг до чаю. Вся його принадність у тому, що завдяки консервованим фруктам його можна приготувати в будь-яку пору року. Персики можна використовувати як шматочками, так і цілими. Скільки разів готувала - завжди випічка виходила ароматної і дуже смачною. Пропоную на дозвіллі спробувати спекти і вам!

  • Олія - 300 грам
  • Борошно - 125 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Мед - 100 грам
  • Персики консервовані - 300 грам
  • Яйця - 2 штуки
швидкий пиріг з консервованими персиками - фото крок 1
1. Масло необхідно нарізати кубиками.
швидкий пиріг з консервованими персиками - фото крок 2
2. У миску до масла додайте борошно і п'ятдесят грам цукру. Всі інгредієнти розітріть до отримання однорідної і дрібної крихти, найзручніше це робити руками (чим менше, тим краще).
швидкий пиріг з консервованими персиками - фото крок 3
3. Цукор, що збиваємо з яйцями в окремому посуді і додаємо до крихті з масла, цукру і борошна.
швидкий пиріг з консервованими персиками - фото крок 4
4. Додаємо мед, ретельно перемішуємо суміш ложкою, поки вона не стане однорідною.
швидкий пиріг з консервованими персиками - фото крок 5
5. Форму для випікання змащуємо маслом, щоб пиріг добре відставав від неї, укладаємо персики. Можна нарізати їх шматочками або часточками, а можна залишити цілі половинки.
швидкий пиріг з консервованими персиками - фото крок 6
6. Ложкою акуратно викладаємо тісто, намагаючись розподілити його між персиками, або за бажанням можна залити і персики будуть на дні форми.
швидкий пиріг з консервованими персиками - фото крок 7
7. Випікати пиріг потрібно при температурі печі 160 градусів 35 хвилин (якщо хочете більше підрум'янити - можна і трохи більше). В результаті готова випічка повинна бути рум'яною. Смачний і швидкий пиріг готовий, насолоджуйтеся!

Схожі рецепти