Швидкий пиріг з консервованими персиками
(покроковий рецепт з фото)
На порозі гості, а до чаю нічого немає? Це не біда: можу підказати обладнаний рецепт, як приготувати швидкий пиріг з консервованими персиками. На цю справу вам знадобиться всього півгодини часу.
Швидкий і смачний пиріг до чаю. Вся його принадність у тому, що завдяки консервованим фруктам його можна приготувати в будь-яку пору року. Персики можна використовувати як шматочками, так і цілими. Скільки разів готувала - завжди випічка виходила ароматної і дуже смачною. Пропоную на дозвіллі спробувати спекти і вам!
- Олія - 300 грам
- Борошно - 125 грам
- Цукор - 100 грам
- Мед - 100 грам
- Персики консервовані - 300 грам
- Яйця - 2 штуки
1. Масло необхідно нарізати кубиками.
2. У миску до масла додайте борошно і п'ятдесят грам цукру. Всі інгредієнти розітріть до отримання однорідної і дрібної крихти, найзручніше це робити руками (чим менше, тим краще).
3. Цукор, що збиваємо з яйцями в окремому посуді і додаємо до крихті з масла, цукру і борошна.
4. Додаємо мед, ретельно перемішуємо суміш ложкою, поки вона не стане однорідною.
5. Форму для випікання змащуємо маслом, щоб пиріг добре відставав від неї, укладаємо персики. Можна нарізати їх шматочками або часточками, а можна залишити цілі половинки.
6. Ложкою акуратно викладаємо тісто, намагаючись розподілити його між персиками, або за бажанням можна залити і персики будуть на дні форми.
7. Випікати пиріг потрібно при температурі печі 160 градусів 35 хвилин (якщо хочете більше підрум'янити - можна і трохи більше). В результаті готова випічка повинна бути рум'яною. Смачний і швидкий пиріг готовий, насолоджуйтеся!