Рецепт Торт з консервованими персиками фото

Торт з консервованими персиками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти, Персик
Страви без випічки
На святковий стіл, Святковий обід
Випічка, Торти

За допомогою цього рецепта при мінімумі турбот і витрат ви приготуєте смачний торт з консервованими персиками, який буде цілком доречний і на дитячому дні народження, і на святковому столі.

Я впевнена, що рецепт приготування торта з консервованими персиками вам сподобається - він дуже простий, і в той же час торт виходить дивно смачний і ошатний, особливо якщо не полінуватися і гарненько його прикрасити. Набагато смачніше, ніж куплений в магазині готовий торт. Спробуйте!

  • Борошно - 0, 5 склянки (для тіста)
  • Яйця - 3 штуки (для тіста)
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки (для тіста)
  • Цукор - 1 Склянка(3/5 склянки для тіста, інше в начинку)
  • Какао - 2 Ст. Ложки (в тісто; опціонально - з білими коржами теж смачно)
  • Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
  • Персики консервовані - 500 грам
  • Йогурт або кефір - 0, 5 склянки
  • Вершки жирні - 2 склянки
  • Желатин - 20 грам
торт з консервованими персиками - фото крок 1
Борошно, яйця, крохмаль, цукор, ваніль, какао і розпушувач змішуємо, збиваємо - повинно вийти густе тягуче тісто.
торт з консервованими персиками - фото крок 2
Виливаємо його в змащену маслом або застелену пекарської папером форму і випікаємо в розігрітій до 180С духовці приблизно півгодини - готовність перевіряємо сірником.
торт з консервованими персиками - фото крок 3
Остужаем, розрізаємо вздовж на дві частини і просочуємо сиропом від персиків.
торт з консервованими персиками - фото крок 4
Збиваємо йогурт з вершками, поступово додаючи цукор і заздалегідь розбещений желатин.
торт з консервованими персиками - фото крок 5
Укладаємо один з коржів назад в форму, викласти половину крем, на нього персики, а зверху - крем, що залишився і другий корж. Прибираємо в холодильник на ніч, а вранці обережно виймаємо торт з форми.
торт з консервованими персиками - фото крок 6
Прикрашаємо торт на свій смак - він може бути шоколадним або глазурованою, з фруктами або горіхами… Загалом, все залежить від вашої фантазії! ;) Приємного чаювання!

Схожі рецепти