Торт з консервованими персиками
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою цього рецепта при мінімумі турбот і витрат ви приготуєте смачний торт з консервованими персиками, який буде цілком доречний і на дитячому дні народження, і на святковому столі.
Я впевнена, що рецепт приготування торта з консервованими персиками вам сподобається - він дуже простий, і в той же час торт виходить дивно смачний і ошатний, особливо якщо не полінуватися і гарненько його прикрасити. Набагато смачніше, ніж куплений в магазині готовий торт. Спробуйте!
- Борошно - 0, 5 склянки (для тіста)
- Яйця - 3 штуки (для тіста)
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки (для тіста)
- Цукор - 1 Склянка(3/5 склянки для тіста, інше в начинку)
- Какао - 2 Ст. Ложки (в тісто; опціонально - з білими коржами теж смачно)
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Персики консервовані - 500 грам
- Йогурт або кефір - 0, 5 склянки
- Вершки жирні - 2 склянки
- Желатин - 20 грам
Борошно, яйця, крохмаль, цукор, ваніль, какао і розпушувач змішуємо, збиваємо - повинно вийти густе тягуче тісто.
Виливаємо його в змащену маслом або застелену пекарської папером форму і випікаємо в розігрітій до 180С духовці приблизно півгодини - готовність перевіряємо сірником.
Остужаем, розрізаємо вздовж на дві частини і просочуємо сиропом від персиків.
Збиваємо йогурт з вершками, поступово додаючи цукор і заздалегідь розбещений желатин.
Укладаємо один з коржів назад в форму, викласти половину крем, на нього персики, а зверху - крем, що залишився і другий корж. Прибираємо в холодильник на ніч, а вранці обережно виймаємо торт з форми.
Прикрашаємо торт на свій смак - він може бути шоколадним або глазурованою, з фруктами або горіхами… Загалом, все залежить від вашої фантазії! ;) Приємного чаювання!