Рецепт Пиріг з консервованими грушами фото

Пиріг з консервованими грушами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти , Груша
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На полуденок , На святковий стіл , Святковий обід
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжний пишний бісквіт з соковитими грушами, рясно посипаний цукровою пудрою… У вас теж слинки течуть, правда? тоді розповідаю, як приготувати пиріг з консервованими грушами.

Опис приготування:

Звичайно, консервовані фрукти не так корисні, як свіжі, але іноді вони бувають просто незамінні - перш, ніж покласти в домашню випічку, їх не потрібно ні мити, ні чистити, ні попередньо припускати… Загалом, варіант для зайнятих господинь Втім, навіть у самих зразкових кулінарок бувають моменти, коли гості ось-ось нагрянуть, а в будинку, як зло, нічого на стіл поставити. Рецепт пирога з консервованими грушами - з числа тих що рятують в подібних ситуаціях!

Ділюся.

  • Яйця - 5 штук
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Груші консервовані - 400 грам
  • Цукрова пудра - За смаком
пиріг з консервованими грушами - фото крок 1
Яйця розбити у велику глибоку миску.
Додати цукор.
пиріг з консервованими грушами - фото крок 2
Міксером або блендером збивати на високій швидкості до тих пір, поки яєчно-цукрова суміш не перетвориться в пишну білу масу - це займе хвилин 7-10.
пиріг з консервованими грушами - фото крок 3
Відкласти міксер - він більше не знадобиться. Просіяти в миску борошно і ванільний цукор, після чого акуратно, щоб не порушити повітряну структуру збитих з цукром яєць, вимішати ніжне густе тісто.
пиріг з консервованими грушами - фото крок 4
Змастити маслом форму.
пиріг з консервованими грушами - фото крок 5
Укласти частина груш на дно, залити тестом, викласти залишилися груші і поставити в розігріту до 180-200С духовку приблизно на 30-40 хвилин. Готовність, як завжди, перевіряти зубочисткою.
пиріг з консервованими грушами - фото крок 6
Готовому пирогу дати відпочити в формі хвилин 10, після чого дістати, розрізати на порційні шматочки і посипати цукровою пудрою - через ситечко, щоб не було грудочок. Ще смачніше - полити шматочки пирога заварним кремом, це можна робити прямо в тарілках.
От і все. Приємного чаювання! ;)

Схожі рецепти