Салат з консервованими печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Універсальний салат, який можна подавати як самостійне блюдо або ж як доповнення до основного. Поєднання маринованих шампіньйонів, курячого філе, яєць і рису надає салату ситність.
Дізнайтеся, як приготувати салат з консервованими печерицями, щоб побалувати себе відмінною їжею на обід або вечерю. Деякі інгредієнти можна підготувати заздалегідь (наприклад, можна відварити рис або яйця). Якщо дуже хочеться, можна додати додаткових спецій, щоб надати салату трохи гостроти. Хай щастить!
- Мал - 100 грам
- Куряче філе - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Мариновані печериці - 100 грам
- Огірок - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - За смаком
В першу чергу потрібно відварити рис до готовності в киплячій підсоленій воді. Остудіть його.
Окремо відваріть куряче філе. Остудіть і наріжте його кубиками. Додайте до рису.
Яйця слід відварити круто. Очистіть, подрібніть і додайте їх в салатницю.
Нарізаємо кубиками огірки.
Мариновані печериці наріжте половинками або четвертинками. Додайте в салатницю.
Додаємо подрібнену цибулю.
Дрібно натріть сир.
Заправляємо салат майонезом. Смачного!