Салат з авокадо і печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Салат зі свіжих овочів завжди доречний на столі навесні, коли організму потрібні вітаміни. Дивіться, як приготувати салат з авокадо і печерицями. Овочі тут не будуть проходити термічну обробку.
У процесі приготування все просто: моєму, чистим, нарізаємо, змішуємо. Однак важливо вибрати свіжі шампіньйони відмінної якості і добре їх очистити, адже в салаті вони вживаються сирими. Кунжутне масло можете замінити будь-яким рослинним, на в даному салаті мені подобається саме це.
- Помідор - 1 штука
- Печериці - 4 штуки
- Лук червоний - 1 штука
- Оливки чорні - 4-5 штук
- Авокадо - 1 штука
- Салат - 1 пучок
- Зелень - За смаком
- Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Всі овочі добре вимиємо, дістанемо м'якоть з авокадо, наріжемо часточками. Нарізаємо помідор скибочками, гриби чистимо і ріжемо пластинками, розрізаємо оливки, салат рвемо руками. Подрібнюємо цибулину (або її частина, на ваш смак). Кладемо все в салатницю.
Тепер приготуємо заправку. Кунжутне масло змішуємо з лимонним соком. Туди ж відправимо мелений перець і добре перемішати. За смаком можете додати свої улюблені трави, наприклад, базилік або орегано.
Тепер вливаємо заправку в миску з овочами і все перемішуємо. Відразу подаємо наш легкий салатик до столу.