Салат з курячого філе з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Ситний і дуже смачний салат з курячого філе з печерицями можна приготувати для сімейної вечері або до свята. Салат легкий в приготуванні, та й продукти доступні, а виходить яскраво і красиво.
Цей салат підійде як для сімейної вечері, так і для святкового столу. Він дуже смачний і ситний, а продукти цілком доступні. Складнощів в приготуванні немає: господаркам готувати сподобається, а гості будуть в захваті від яскравого, яскравого і смачного салату з незвичайною заправкою. А як приготувати салат з курячого філе з печерицями, я вам розповів в рецепті.
- Куряче філе - 800 грам
- Печериці - 300 грам
- Помідор - 2-3 штук
- Кукурудза - 350 грам
- Пекінська капуста - 300 грам
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок(2 ст. Ложки для соусу)
- Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Сушені томати - 1 Чайна ложка (шматочками)
- Сушений часник - 1-2 Щепоток
- Базилік - 1-2 Щепоток
Куряче філе необхідно відварити до готовності, а потім остудити.
Гриби нарізаємо тонкими пластинками і обсмажуємо протягом 10 хвилин на невеликій кількості рослинного масла.
Пекінську капусту дрібно шаткуємо і викладаємо на блюдо.
Зверху розкладаємо нарізані на невеликі часточки помідори і потім кладемо остиглі смажені печериці.
Остигнуло куряче філе потрібно порвати на волокна і викласти на блюдо до решти продуктів. Зверху посипаємо кукурудзою і додаємо сіль і перець за смаком.
У невеликому посуді змішуємо рослинне масло, бальзамічний оцет, цукор, гірчицю і сушені помідори, часник і базилік.
Поливаємо приготованим соусом салат. Нехай він трохи постоїть в прохолодному місці, щоб просочитися, і потім можна подавати на стіл. Смачного!