Рецепт Салат Біла Береза ​​з курячого філе фото

Салат Біла Береза ​​з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Ювілей
Салати

Салат «Біла Береза» з курячого філе - дуже ефектний салат, який не тільки відмінно прикрасить ваш святковий стіл, але і смачно наситить присутніх за ним їдців.

Один з найбільш красивих і гармонійно дивляться на святковому столі салатів - це салат «Біла Береза» з курячого філе. Готується він із звичайних інгредієнтів, проте на столі виглядає здорово. Наприклад, серед салатів на новий рік, салат «Біла Береза» з курячого філе - мій фаворит поряд з класичним Олів'є. Смачно, просто, недорого - і дуже ефектно!

  • Відварене куряче філе - 300 грам
  • Яйця варені - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яблуко зелене - 1 штука
  • Сир - 200 грам
  • Майонез - - За смаком
  • Маслини, опеньки, петрушка, помідори черрі - - За смаком (для прикраси)
салат Біла Береза ​​з курячого філе - фото крок 1
Підготуємо всі необхідні інгредієнти: дрібно нарізаємо куряче філе, цибулю дрібно нарізаємо, яблука і сир натираємо на тертці. Жовтки відділяємо від білків.
салат Біла Береза ​​з курячого філе - фото крок 2
Беремо велику салатну блюдо. Викладаємо на нього перший шар - дрібно нарізану курку. Викладаємо в формі прямокутника. Поверх курки наносимо трохи майонезу (сіточкою).
салат Біла Береза ​​з курячого філе - фото крок 3
Далі - шар жовтків і цибулі. Знову промазуємо майонезом.
салат Біла Береза ​​з курячого філе - фото крок 4
Потім - шар тертих яблук. Майонезом НЕ промазуємо.
салат Біла Береза ​​з курячого філе - фото крок 5
Далі - тертий сир і майонез.
салат Біла Береза ​​з курячого філе - фото крок 6
Нарешті, завершуємо салат шаром подрібненого яєчного білка.
салат Біла Береза ​​з курячого філе - фото крок 7
Залишається прикрасити салат так, щоб він став красивим. Ідею прикраси можете почерпнути у мене (см. Фотографію), а можете і пофантазувати самі - не сумніваюся, у вас вийде не гірше. Прикрашений салат ставимо в холодильник, і вже через пару годин він буде готовий до вживання.

Схожі рецепти