Рецепт Салат з курячого філе фото

Салат з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі , Ягоди , Птах , Курка , Куряче філе , Журавлина , Селера
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , 8 березня
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.

Якщо любите готувати м'ясні салати, то рекомендую рецепт оригінального і смачного блюда, як приготувати салат з курячого філе з медово-гірчичним соусом і кислуватими ягодами сушеної журавлини.

Опис приготування:

Салат з курки - це завжди актуально і доречно до будь-якого свята. Вона відмінно поєднується з будь-якими овочами, фруктами, молочними продуктами та іншими видами м'яса. Такий салат можна презентувати в тарталетках або в листі салату.

  • Куряче філе - 1 штука
  • Селера - 2 штуки (стебла)
  • Sushenaya Cranberries - 1/2 склянки (можна брати розморожену)
  • Мед - 1/2 Ст. Ложки
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Яблучний оцет - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Паприка - 1 щіпка
  • Часниковий порошок - 1 щіпка
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка
салат з курячого філе - фото крок 1
1. Для соусу: в миску кладу майонез, мідь, діжонську гірчицю, яблучний оцет, часниковий порошок і паприку.
салат з курячого філе - фото крок 2
2. Гарненько перемішую соус і відправляю його в холодильник.
салат з курячого філе - фото крок 3
3. Куряче філе мою і витираю серветками, нарізаю крупно і обсмажую на сковороді.
салат з курячого філе - фото крок 4
4. Селера мою і нарізаю дрібно, викладаю в салатник, додаю сушені ягоди журавлини.
салат з курячого філе - фото крок 5
5. Обсмажену курку охолоджують і нарізаю невеликими шматочками.
салат з курячого філе - фото крок 6
6. Викладаю курку в салатник, поливаю все продукти в мисці приготованим гірчично-медовим соусом.
салат з курячого філе - фото крок 7
7. Перемішую салат і відправляю в холодильник, щоб курка просочилася соусом, за смаком солю.

Схожі рецепти