Рецепт UPMA фото

UPMA
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі, Картопля, Бобові, Крупи, Манька
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Корисний обід, Легка вечеря, На сніданок
Гарячі страви, Гарніри

Упма - традиційне індійське блюдо. Це овочеве блюдо дуже ситне і поживне, тому особливо незамінне для пісного харчування. Готується елементарно і з доступних інгредієнтів.

Ці пікантне блюдо готується дуже швидко і просто. Являє собою тушковані овочі з манною крупою. Особливу нотку овочам надає цілий набір прянощів, що і передає неповторний колорит національної індійської кухні. Завдяки своїй поживності, це блюдо просто незамінне в пост!

  • Перець болгарський - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 1 штука
  • Капуста - 200 грам (білокачанна )
  • Горошок - 100 грам (морожений)
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Крупа манна - 1/2 склянки
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Прянощі - 2 чайних ложки (імбир, паприка, куркума, каррі, лавровий лист - по щіпці.)
UPMA - фото крок 1
Всі овочі почистіть і наріжте дрібними кубиками.
UPMA - фото крок 2
У сковороду з розігрітим маслом викладіть овочі та прянощі. Не забудьте посолити, обсмажте хвилин 5. Потім додайте воду і тушкуйте до м'якості.
UPMA - фото крок 3
Поки гасяться овочі, на сухій сковороді обсмажте манку до золотистого кольору.
UPMA - фото крок 4
Помішуючи, додайте манку в овочі.
UPMA - фото крок 5
Додайте томатну пасту, перемішайте. Накрийте кришкою, зніміть з вогню і дайте настоятися хвилин 10.
UPMA - фото крок 6
Подайте до столу. Смачного!