Рецепт Відбивні з глив фото

Відбивні з глив
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Легка вечеря , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Відбивні з глив - це незвичайне блюдо, яке може урізноманітнити будь-який стіл і здивувати гостей. Просте, ситне блюдо, яке може стати приємним сюрпризом для вегетаріанців. Ділюся рецептом.

Опис приготування:

Простий рецепт відбивних з глив, який не відніме у вас багато часу, але дозволить приготувати дуже цікаве, незвичайне і смачне блюдо:

1. Для початку нам знадобляться чисті і сухі великі гливи. Якщо у них великі ніжки, то зрізаємо їх. Потім гриби потрібно злегка відбити (так щоб вони не почали кришитися).

2. Змішуємо сметану з сіллю і спеціями за смаком. І завадимо в такий"швидкий маринад" гриби, щоб смак готового блюда був ніжніше. Ми залишаємо хвилин на десять.

3. Беремо дві тарілки. В одну насипаємо борошно. У другій збиваємо два яйця і трохи солимо. Розігріваємо сковороду.

4. Гливи по одній штуці обвалюють спочатку в борошні, а потім у збитому яйці і смажимо на розігрітій сковороді з будь-яким рослинним маслом.

Очевидно, приготувати відбивні з глив досить легко. На їх приготування особисто у мене йде 30 хвилин, не більше. Кожен день, звичайно, готувати відбивні з глив не будеш - набридне, однак час від часу урізноманітнити меню - саме те.

Смачного!


  • Гливи - 500 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
  • Крем - 100 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Спеції - - За смаком
Простий рецепт відбивних з глив, який не відніме у вас багато часу, але дозволить приготувати дуже цікаве, незвичайне і смачне блюдо:

1. Для початку нам знадобляться чисті і сухі великі гливи. Якщо у них великі ніжки, то зрізаємо їх. Потім гриби потрібно злегка відбити (так щоб вони не почали кришитися).

2. Змішуємо сметану з сіллю і спеціями за смаком. І завадимо в такий"швидкий маринад" гриби, щоб смак готового блюда був ніжніше. Ми залишаємо хвилин на десять.

3. Беремо дві тарілки. В одну насипаємо борошно. У другій збиваємо два яйця і трохи солимо. Розігріваємо сковороду.

4. Гливи по одній штуці обвалюють спочатку в борошні, а потім у збитому яйці і смажимо на розігрітій сковороді з будь-яким рослинним маслом.

Очевидно, приготувати відбивні з глив досить легко. На їх приготування особисто у мене йде 30 хвилин, не більше. Кожен день, звичайно, готувати відбивні з глив не будеш - набридне, однак час від часу урізноманітнити меню - саме те.

Смачного!

Схожі рецепти