Відбивні з глив
(покроковий рецепт з фото)
Відбивні з глив - це незвичайне блюдо, яке може урізноманітнити будь-який стіл і здивувати гостей. Просте, ситне блюдо, яке може стати приємним сюрпризом для вегетаріанців. Ділюся рецептом.
Простий рецепт відбивних з глив, який не відніме у вас багато часу, але дозволить приготувати дуже цікаве, незвичайне і смачне блюдо:
1. Для початку нам знадобляться чисті і сухі великі гливи. Якщо у них великі ніжки, то зрізаємо їх. Потім гриби потрібно злегка відбити (так щоб вони не почали кришитися).
2. Змішуємо сметану з сіллю і спеціями за смаком. І завадимо в такий "швидкий маринад" гриби, щоб смак готового блюда був ніжніше. Ми залишаємо хвилин на десять.
3. Беремо дві тарілки. В одну насипаємо борошно. У другій збиваємо два яйця і трохи солимо. Розігріваємо сковороду.
4. Гливи по одній штуці обвалюють спочатку в борошні, а потім у збитому яйці і смажимо на розігрітій сковороді з будь-яким рослинним маслом.
Очевидно, приготувати відбивні з глив досить легко. На їх приготування особисто у мене йде 30 хвилин, не більше. Кожен день, звичайно, готувати відбивні з глив не будеш - набридне, однак час від часу урізноманітнити меню - саме те.
Смачного!
- Гливи - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
- Крем - 100 грам
- Сіль - - За смаком
- Спеції - - За смаком
1. Для початку нам знадобляться чисті і сухі великі гливи. Якщо у них великі ніжки, то зрізаємо їх. Потім гриби потрібно злегка відбити (так щоб вони не почали кришитися).
2. Змішуємо сметану з сіллю і спеціями за смаком. І завадимо в такий "швидкий маринад" гриби, щоб смак готового блюда був ніжніше. Ми залишаємо хвилин на десять.
3. Беремо дві тарілки. В одну насипаємо борошно. У другій збиваємо два яйця і трохи солимо. Розігріваємо сковороду.
4. Гливи по одній штуці обвалюють спочатку в борошні, а потім у збитому яйці і смажимо на розігрітій сковороді з будь-яким рослинним маслом.
Очевидно, приготувати відбивні з глив досить легко. На їх приготування особисто у мене йде 30 хвилин, не більше. Кожен день, звичайно, готувати відбивні з глив не будеш - набридне, однак час від часу урізноманітнити меню - саме те.
Смачного!