Рецепт Жульєн з глив фото

Жульєн з глив
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Гриби
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Апетитне і красиве блюдо за мотивами відомого французького блюда. Готується воно дуже легко, а аромат і солодкуватий смак глив надають йому легкість і вишуканість. Це швидко, смачно і красиво!

Смачна і соковита тепла закуска, яка готується дуже легко і швидко. Неповторний смак і аромат глив надають цій страві особливого смаку. На словах не передаси всіх смакових відчуттів, тому я розповім, як приготувати жульєн з глив, а ви уважно читайте, дивіться фото і готуйте.

  • Гливи - 300-400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сир плавлений - 150 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
жульєн з глив - фото крок 1
Гливи ретельно промиваємо під струменем холодної води.
жульєн з глив - фото крок 2
В оригіналі гриби і всі продукти для жульєну нарізаються тонкою соломкою. А ми відступимо від правил і наріжемо невеликими кубиками. Розігріваємо на сковороді олію, відправляємо гриби смажитися.
жульєн з глив - фото крок 3
Чистий цибулю, нарізаємо його невеликими кубиками. Цибулина у мене велика, якщо у вас маленька - візьміть 2.
жульєн з глив - фото крок 4
Відправляємо цибулю на сковорідку до глива. Перемішуємо.
жульєн з глив - фото крок 5
Смажимо гриби з цибулею хвилин 5-6, потім додаємо сметану, сіль і перець. Перемішуємо і тушкуємо хвилини 2.
жульєн з глив - фото крок 6
А тепер акуратно посипаємо борошном, перемішуємо і прибираємо сковороду з плити.
жульєн з глив - фото крок 7
Розкладаємо вміст сковороди по кокотницах.
жульєн з глив - фото крок 8
І поверх грибної маси викладаємо плавлений сир. Замість нього можна використовувати натертий твердий сир. Ставимо кокотніци в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 15.

Схожі рецепти