Котлети з глив 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Я пропоную вам приготувати не зовсім звичайне блюдо - котлети з глив. Котлети, приготовані за цим рецептом, виходять дуже смачними і ніжними. Це відмінне блюдо для тих, хто не їсть м'яса.
Всі звикли, що котлети готуються з м'яса. Однак м'ясо можна замінити грибами, такими як гливи. Тим більше, що з енергетичного складу ці гриби близькі до м'яса. У них містяться білки, вітаміни (з, D2, Е, групи В), кальцій, залізо, калій, йод і т.Д. Пропоную вам спробувати цей рецепт приготування котлет з глив. На гарнір можете подати картопля (смажений або відвареної) або рис.
- Гливи - 500 грам
 - Білий хліб - 2 скибочки
 - Яйце - 1 штука
 - Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
 - Вершки - 1/2 склянки
 - Майонез - 1 Ст. Ложка (з гіркою)
 - Часник - 1-2 зубчиків
 - Сіль - . За смаком
 - Перець - . За смаком
 

1. Нарізаємо гливи.

2. Смажимо гриби на рослинній олії.

3. Дрібно нарізаємо цибулю.

4. Також обсмажуємо його на рослинному маслі до золотистого відтінку.

5. Вимочуємо білий хліб в вершках.

6. Часник видавлюємо або натираємо на дрібній тертці.

7. Змішуємо смажені гриби, цибуля, часник і білий хліб. Додаємо одну ложку майонезу. Подрібнюємо все в блендері.

8. Додаємо яйце. Солимо, перчим. Знову все перемішуємо.

9. Не лякайтесь, якщо фарш вийде рідкуватим. В цьому випадку викладайте його на сковорідку ложкою.

10. Обсмажуємо з обох сторін. Через 15-20 хвилин котлети з глив будуть готові. Заздалегідь бажаю Вам приємного апетиту!