Морквяні котлети на пару
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та корисні, діетічскіе і лікувальні - це все про морквяних котлетах на пару. Готувати легко, смак чудовий і найголовніше - ваш організм буде вам дуже вдячний!
Практично всі страви з моркви мають цінність для нашого організму. Але якщо ви ослаблені хворобою або готуєте для маленьких діток - то найкраще скористатися рецептом приготування морквяних котлет на пару. Є багато рецептів приготування таких котлет з різними добавками, я пропоную випробувати найпростіший рецепт морквяних котлет на пару:
1. Моркву почистити, помити і потерти на крупній тертці.
2. Загасити на маленькому вогні морква з молоком, вершковим маслом, цукром і сіллю хвилин 15.
3. Додати манку і згасити ще хвилин 5.
4. Масу остудити, додати яйце і добре перемішати.
5. Сформувати котлетки, обваляти в сухарях.
6. Готувати в пароварці 20 хвилин. Включати режим найбільшого пароутворення. Якщо немає пароварки, приготувати можна в друшляку, встановленому на каструлі з киплячою водою. В цьому випадку час готування хвилин 35.
Власне, от і все - по закінченню цього часу котлети будуть готові. Смачного!
- Морква - 600 грам
- Манна крупа - 3-4 Ст. Ложок
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Молоко - 125 мілілітрів
- Куряче яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 30 грам
- Сухарі паніровочні - 3-4 Ст. Ложок
1. Моркву почистити, помити і потерти на крупній тертці.
2. Загасити на маленькому вогні морква з молоком, вершковим маслом, цукром і сіллю хвилин 15.
3. Додати манку і згасити ще хвилин 5.
4. Масу остудити, додати яйце і добре перемішати.
5. Сформувати котлетки, обваляти в сухарях.
6. Готувати в пароварці 20 хвилин. Включати режим найбільшого пароутворення. Якщо немає пароварки, приготувати можна в друшляку, встановленому на каструлі з киплячою водою. В цьому випадку час готування хвилин 35.
Власне, от і все - по закінченню цього часу котлети будуть готові. Смачного!