Рецепт Морквяні котлети на пару фото

Морквяні котлети на пару
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря
Гарячі страви , Котлети , Страви на пару
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачні та корисні, діетічскіе і лікувальні - це все про морквяних котлетах на пару. Готувати легко, смак чудовий і найголовніше - ваш організм буде вам дуже вдячний!

Опис приготування:

Практично всі страви з моркви мають цінність для нашого організму. Але якщо ви ослаблені хворобою або готуєте для маленьких діток - то найкраще скористатися рецептом приготування морквяних котлет на пару. Є багато рецептів приготування таких котлет з різними добавками, я пропоную випробувати найпростіший рецепт морквяних котлет на пару:

1. Моркву почистити, помити і потерти на крупній тертці.

2. Загасити на маленькому вогні морква з молоком, вершковим маслом, цукром і сіллю хвилин 15.

3. Додати манку і згасити ще хвилин 5.

4. Масу остудити, додати яйце і добре перемішати.

5. Сформувати котлетки, обваляти в сухарях.

6. Готувати в пароварці 20 хвилин. Включати режим найбільшого пароутворення. Якщо немає пароварки, приготувати можна в друшляку, встановленому на каструлі з киплячою водою. В цьому випадку час готування хвилин 35.

Власне, от і все - по закінченню цього часу котлети будуть готові. Смачного!

  • Морква - 600 грам
  • Манна крупа - 3-4 Ст. Ложок
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1-2 Щепоток
  • Молоко - 125 мілілітрів
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Сухарі паніровочні - 3-4 Ст. Ложок
Практично всі страви з моркви мають цінність для нашого організму. Але якщо ви ослаблені хворобою або готуєте для маленьких діток - то найкраще скористатися рецептом приготування морквяних котлет на пару. Є багато рецептів приготування таких котлет з різними добавками, я пропоную випробувати найпростіший рецепт морквяних котлет на пару:

1. Моркву почистити, помити і потерти на крупній тертці.

2. Загасити на маленькому вогні морква з молоком, вершковим маслом, цукром і сіллю хвилин 15.

3. Додати манку і згасити ще хвилин 5.

4. Масу остудити, додати яйце і добре перемішати.

5. Сформувати котлетки, обваляти в сухарях.

6. Готувати в пароварці 20 хвилин. Включати режим найбільшого пароутворення. Якщо немає пароварки, приготувати можна в друшляку, встановленому на каструлі з киплячою водою. В цьому випадку час готування хвилин 35.

Власне, от і все - по закінченню цього часу котлети будуть готові. Смачного!

Схожі рецепти