Картопляно-морквяні котлети
(покроковий рецепт з фото)
Картопляно-морквяні котлети - дуже смачне дієтичне блюдо, прекрасно підходить для вживання в пост. Такі котлетки не тільки смачні, але і корисні! Підійдуть вони також для дитячого харчування.
Картопляно-морквяні котлети можна подавати як з овочами (сирими або тушкованими) так і як гарнір до м'ясних або рибних страв.
Якщо ви хочете отримати хрустку скоринку, перед смаженням обваляйте картопляно-морквяні котлети в панірувальних сухарях.
- Картопля - 5-6 штук
- Морква - 2-3 штук
- Цибуля - 1 штука
- Зелень кропу - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Яйце - 1-2 штук
- Мука - 1/2-1 склянки
1. Моркву і картоплю гарненько вимийте і відваріть в мундирі. Потім остудіть, очистіть і пропустіть через м'ясорубку разом з цибулею. Додайте сіль, перець, дрібно порубаний кріп, яйця і борошно. Добре вимішайте.
2. Сформуйте котлетки, обваляйте їх у борошні й обсмажте на розігрітій олії з двох сторін до рум'яної.
3. Готові картопляно-морквяні котлети викласти на паперові рушники, щоб видалити зайве масло, а потім перекладіть на тарілку. Смачного!