Рецепт Картопляно-морквяні котлети фото

Картопляно-морквяні котлети
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Картопля , Зелень , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Картопляно-морквяні котлети - дуже смачне дієтичне блюдо, прекрасно підходить для вживання в пост. Такі котлетки не тільки смачні, але і корисні! Підійдуть вони також для дитячого харчування.

Опис приготування:

Картопляно-морквяні котлети можна подавати як з овочами (сирими або тушкованими) так і як гарнір до м'ясних або рибних страв.

Якщо ви хочете отримати хрустку скоринку, перед смаженням обваляйте картопляно-морквяні котлети в панірувальних сухарях.


  • Картопля - 5-6 штук
  • Морква - 2-3 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Зелень кропу - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Яйце - 1-2 штук
  • Мука - 1/2-1 склянки
картопляно-морквяні котлети - фото крок 1
1. Моркву і картоплю гарненько вимийте і відваріть в мундирі. Потім остудіть, очистіть і пропустіть через м'ясорубку разом з цибулею. Додайте сіль, перець, дрібно порубаний кріп, яйця і борошно. Добре вимішайте.
картопляно-морквяні котлети - фото крок 2
2. Сформуйте котлетки, обваляйте їх у борошні й обсмажте на розігрітій олії з двох сторін до рум'яної.
картопляно-морквяні котлети - фото крок 3
3. Готові картопляно-морквяні котлети викласти на паперові рушники, щоб видалити зайве масло, а потім перекладіть на тарілку. Смачного!

Схожі рецепти