Рецепт Картопляно-курячі котлети фото

Картопляно-курячі котлети
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Птах , Картопля , Курка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети , Рулети
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Котлети - універсальне блюдо, яке роблять з м'ясного та рибного фаршу, а також овочів і грибів. Сьогодні я поєдную 2 інгредієнта в одному. Ось, як приготувати картопляно-курячі котлети.

Опис приготування:

Картопляно-курячі котлетки полюблять ваші домочадці з першого укусу, оскільки тут хитро з'єднані гарнір і м'ясне в одному чудовому блюді. Ці котлети в дійсності дуже нагадують пиріжки. І це добре. Їх можна з легкістю брати з собою в будь-яке місце. До того ж, після вживання таких пиріжків не залишиться тяжкості, адже тісто зроблено з картоплі.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Куряче філе - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
картопляно-курячі котлети - фото крок 1
Відварюємо очищений від шкірки картоплю до готовності. Зливаємо воду. Тиснемо картоплю до стану пюре. Додаємо сіль за смаком. Остужаем. Розбиваємо пару яєць і 2-3 ст. Ложки борошна. Перемішуємо і залишаємо.
картопляно-курячі котлети - фото крок 2
Відварюємо куряче філе. На м'ясорубці перемелює до стану фаршу. Нарізаємо цибулю. Обсмажуємо на сковорідці з додаванням рослинної олії. Викладаємо цибулю в миску з фаршем і перемішуємо. Солимо, перчим.
картопляно-курячі котлети - фото крок 3
Картопляне тісто набираємо в долоньку. Скачує кулька. Робимо з кульки коржик. Кладемо на неї начинку з курячого фаршу. Заліплює у вигляді пиріжка. Таким чином, фарш у нас виявляється всередині. На розігріту сковороду з рослинним маслом викладаємо наші котлетки-пиріжки. Обсмажуємо на середньому вогні з двох сторін до яскраво-золотистої скоринки.
картопляно-курячі котлети - фото крок 4
Картопляні котлети з секретом у вигляді курячого фаршу виглядають як звичайні пиріжки. Насправді ж, борошна в них мінімум. Пригощайтеся цим ситним і незвичайним блюдом хоч кожен день! Подавайте з зеленню.

Схожі рецепти