Картопляно-крабові котлети
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ваші діти люблять крабові палички, то вони будуть в захваті від картопляно-крабових котлет, рецептом яких я поділюся. Я не дуже люблю ці котлети, але мої діти просто обожнюють. Рекомендую!
Уже кілька разів за останні місяці ми готували картопляно-крабові котлети. Пробували і крабове м'ясо використовувати (воно дорожче), і звичайні крабові палички - виходить смачно в обох випадках (хоча в першому, звичайно, краще). Діти просто балдеют від цих котлет, та й ми по парі-трійці з'їдаємо (під пиво, до речі, йде чудово як закуска! ). Кому подобається смак картопляних запіканок і крабового м'яса - тому і ці картопляно-крабові котлети обов'язково сподобаються.
- Картопляне пюре - 300 грам
- Крабове м'ясо - 200 грам (можна використовувати дрібно нарізані крабові палички)
- Цибуля зелена - За смаком
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
Інгредієнти для приготування страви - наступні. Замість крабового м'яса можете взяти дрібно нарізані крабові палички.
Готувати картопляно-крабові котлети дуже просто. Дрібно нарізаємо зелену цибулю (можна і звичайний лук взяти, але тоді нарізати треба його дуже дрібно).
Змішуємо пюре, крабове м'ясо і зелень. Додаємо спеції. Повинна вийти досить густа однорідна маса.
З отриманої маси формуємо котлети (з такої кількості інгредієнтів виходить 5-6 котлет). Обсмажуємо їх з обох сторін на сковороді до хрусткої скоринки.
Подавати найкраще з овочами і соусом. Смачного.