Фаршировані крабові палички
(покроковий рецепт з фото)
В даному рецепті приготування фаршированих крабових паличок використовується не дуже багато інгредієнтів. Любителям риби і морепродуктів це блюдо припаде до смаку.
Основними інгредієнтами, які використовуються в цій страві, є: тунець, сир і крабові палички. Фаршировані палички готуються дуже швидко, і виходять дуже смачними.
- Майонез - - За смаком
- Крабові палички - 300 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Сиру вершкового - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Перець і сіль - - За смаком
- Упаковка Салата - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Банку Тунця - 1 штука
1. Круто відварюємо яйця. Охолоджуємо і очищаємо від шкаралупи. Натираємо їх на дрібну тертку. Подрібнюємо консервованого тунця, і додаємо в яйця.
2. Тепер необхідно поперчити і посолити. Додаємо майонез і попередньо подрібненого часнику (його можна видавити через Часничниці). Все добре перемішуємо.
3. На дрібну тертку натираємо твердий сир (добре, якщо сир попередньо потримати в морозилці), додаємо в начинку. Розморожуємо крабові палички.
4. Крабові палички розгортаємо, і намазуємо їх вершковим сиром. Зверху кладемо салатний лист.
5. Начинку викладаємо на салат, рівномірно розподіляємо її по поверхні. Загортаємо. Хвилин на тридцять ставимо готові рулети в холодильник.
6. Виймаємо рулети з холодильника, і нарізаємо на шматочки.