Рецепт Фаршировані крабові палички фото

Фаршировані крабові палички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Тунець , Крабові палички
Рецепти для схуднення
На обід
Фаршировані
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

В даному рецепті приготування фаршированих крабових паличок використовується не дуже багато інгредієнтів. Любителям риби і морепродуктів це блюдо припаде до смаку.

Опис приготування:

Основними інгредієнтами, які використовуються в цій страві, є: тунець, сир і крабові палички. Фаршировані палички готуються дуже швидко, і виходять дуже смачними.

  • Майонез - - За смаком
  • Крабові палички - 300 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Сиру вершкового - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Перець і сіль - - За смаком
  • Упаковка Салата - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Банку Тунця - 1 штука
фаршировані крабові палички - фото крок 1
1. Круто відварюємо яйця. Охолоджуємо і очищаємо від шкаралупи. Натираємо їх на дрібну тертку. Подрібнюємо консервованого тунця, і додаємо в яйця.
фаршировані крабові палички - фото крок 2
2. Тепер необхідно поперчити і посолити. Додаємо майонез і попередньо подрібненого часнику (його можна видавити через Часничниці). Все добре перемішуємо.
фаршировані крабові палички - фото крок 3
3. На дрібну тертку натираємо твердий сир (добре, якщо сир попередньо потримати в морозилці), додаємо в начинку. Розморожуємо крабові палички.
фаршировані крабові палички - фото крок 4
4. Крабові палички розгортаємо, і намазуємо їх вершковим сиром. Зверху кладемо салатний лист.
фаршировані крабові палички - фото крок 5
5. Начинку викладаємо на салат, рівномірно розподіляємо її по поверхні. Загортаємо. Хвилин на тридцять ставимо готові рулети в холодильник.
фаршировані крабові палички - фото крок 6
6. Виймаємо рулети з холодильника, і нарізаємо на шматочки.

Схожі рецепти