Крабові їжачки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хто ще не знає як приготувати крабові їжачки, розповім дуже простий і смачний рецепт. Можна зробити їх з крабових паличок або крабового м'яса. Подавайте такі кульки як холодну закуску.
Дуже популярний рецепт «Рафаелло» з крабових паличок, а цей трохи відрізняється. Такі кульки обсмажують у фритюрі або на сковороді з розпеченим маслом. Подавайте їх після охолодження, можна на шпажках або з крекерами. Зробіть кілька соусів до смаку.
- Крабове м'ясо - 450 грам
- Хліб - 2 скибочки
- Крекери солоні - 8 штук
- Сіль і спеції - За смаком
- Суха гірчиця - 1 Чайна ложка
- Яйця - 1 штука
- Вустерширський соус - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - 2 штуки
1. Ображати корочку з хліба і подрібніть до стану крихти в комбайні, перекладіть в тарілку. Подрібніть солоні крекери і додайте до хліба. Наріжте шматочками крабове м'ясо і змішайте з крихтами, додайте яйце, сіль і спеції, майонез, подрібнену петрушку, гірчицю і вустершірскій соус, перемішайте все.
2. Отщіпніте невелику частину від фаршу і сформуйте невеликі кульки, викладіть їх на деко і відправте в холодильник на 1-2 годину.
3. Розігрійте сковороду з великою кількістю рослинного масла і викладіть кульки, обсмажуйте до рум'яної скоринки, регулярно перевертаючи. Подавайте з крекерами після охолодження.