Рецепт Крабові їжачки фото

Крабові їжачки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Краби
Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо хто ще не знає як приготувати крабові їжачки, розповім дуже простий і смачний рецепт. Можна зробити їх з крабових паличок або крабового м'яса. Подавайте такі кульки як холодну закуску.

Опис приготування:

Дуже популярний рецепт «Рафаелло» з крабових паличок, а цей трохи відрізняється. Такі кульки обсмажують у фритюрі або на сковороді з розпеченим маслом. Подавайте їх після охолодження, можна на шпажках або з крекерами. Зробіть кілька соусів до смаку.

  • Крабове м'ясо - 450 грам
  • Хліб - 2 скибочки
  • Крекери солоні - 8 штук
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Суха гірчиця - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 1 штука
  • Вустерширський соус - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Петрушка - 2 штуки
крабові їжачки - фото крок 1
1. Ображати корочку з хліба і подрібніть до стану крихти в комбайні, перекладіть в тарілку. Подрібніть солоні крекери і додайте до хліба. Наріжте шматочками крабове м'ясо і змішайте з крихтами, додайте яйце, сіль і спеції, майонез, подрібнену петрушку, гірчицю і вустершірскій соус, перемішайте все.
крабові їжачки - фото крок 2
2. Отщіпніте невелику частину від фаршу і сформуйте невеликі кульки, викладіть їх на деко і відправте в холодильник на 1-2 годину.
крабові їжачки - фото крок 3
3. Розігрійте сковороду з великою кількістю рослинного масла і викладіть кульки, обсмажуйте до рум'яної скоринки, регулярно перевертаючи. Подавайте з крекерами після охолодження.

Схожі рецепти