Крабові «рафаелкі»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам подобається прикрашати свій святковий стіл яскравими, апетитними і цікавими стравами, тоді хочу розповісти, як приготувати крабові "рафаелкі" . Це швидко, нескладно і приголомшливо смачно!
Ця закуска - чудова альтернатива традиційному і коханому багатьма салатик. При бажанні можна помістити в центр кульки оливки, перепелине яйце або горішок, наприклад. Подавайте до столу "рафаелкі", доповнивши їх свіжою зеленню. Обов'язково спробуйте!
- Сир - 100 грам
- Крабові палички - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Майонез - 1 За смаком
1. Насамперед відваріть круто яйця. Поки вони варяться, натріть на тертці сир.
2. Те ж саме зробіть злегка підморожені крабові палички (частина відкладіть на окрему тарілку).
3. Яйця остудіть, очистіть і також натріть.
4. У глибокій мисці з'єднайте сир, яйця і половину крабових паличок.
5. Заправте трохи майонезом.
6. З отриманої маси сформуйте кульки.
7. І обваляйте їх з усіх боків в крабових паличках. Ось такі "рафаелкі" вийшли. Смачного!