Рецепт Рафаелкі з печінкою тріски фото

Рафаелкі з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Яйця , Печінка тріски
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рафаелкі з печінкою тріски - відмінна закуска для святкового столу. Готується дане блюдо дуже просто, всього-то з декількох інгредієнтів. Виходить дуже красиво і неймовірно апетитно!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування"рафаелок" з печінкою тріски. Печінка тріски розминаємо виделкою і змішуємо з розм'якшеним вершковим маслом і подрібненими вареними яйцями. Формуємо з отриманої маси кульки, обвалюють їх в тертому сирі і кладемо в холодильник на кілька годин. Вже через 2 години можна подавати"рафаелкі" стілець. Хай щастить!

  • Печінка тріски - 250 грам
  • Яйця - 4 штуки (зварені круто)
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сир твердий - За смаком
рафаелкі з печінкою тріски - фото крок 1
З печінки тріски зливаємо всю рідину, а рибу розминаємо виделкою.
рафаелкі з печінкою тріски - фото крок 2
Варені яйця натираємо на дрібній тертці і додаємо до печінки тріски. Також кладемо розм'якшене вершкове масло. Перемішуємо до однорідності.
рафаелкі з печінкою тріски - фото крок 3
Сир натираємо на дрібній тертці.
рафаелкі з печінкою тріски - фото крок 4
Формуємо з рибно-яєчної маси кульки, обвалюють їх в тертому сирі. Викладаємо"рафаелкі" на тарілку і ставимо в холодильник на 1-2 годину. Смачного!

Схожі рецепти