Рафаелкі з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Рафаелкі з печінкою тріски - відмінна закуска для святкового столу. Готується дане блюдо дуже просто, всього-то з декількох інгредієнтів. Виходить дуже красиво і неймовірно апетитно!
До вашої уваги - простий рецепт приготування "рафаелок" з печінкою тріски. Печінка тріски розминаємо виделкою і змішуємо з розм'якшеним вершковим маслом і подрібненими вареними яйцями. Формуємо з отриманої маси кульки, обвалюють їх в тертому сирі і кладемо в холодильник на кілька годин. Вже через 2 години можна подавати "рафаелкі" стілець. Хай щастить!
- Печінка тріски - 250 грам
- Яйця - 4 штуки (зварені круто)
- Вершкове масло - 50 грам
- Сир твердий - За смаком
З печінки тріски зливаємо всю рідину, а рибу розминаємо виделкою.
Варені яйця натираємо на дрібній тертці і додаємо до печінки тріски. Також кладемо розм'якшене вершкове масло. Перемішуємо до однорідності.
Сир натираємо на дрібній тертці.
Формуємо з рибно-яєчної маси кульки, обвалюють їх в тертому сирі. Викладаємо "рафаелкі" на тарілку і ставимо в холодильник на 1-2 годину. Смачного!