Рецепт Бутерброди з печінкою тріски і яйцями фото

Бутерброди з печінкою тріски і яйцями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Печінка тріски
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння , Рецепти для схуднення
Фуршет
Бутерброди
Кількість порцій: 15
Час приготування: 25 хв.

Якщо вам потрібні ідеї для швидкої і ситної закуски, тоді візьміть на замітку відмінний рецепт приготування бутербродів з печінкою тріски і яйцями, які можна подати навіть на свято.

Опис приготування:

Щоб швидко приготувати бутерброди з печінкою тріски і яйцями в домашніх умовах процес потрібно правильно організувати. Цей варіант підійде для тих, у кого гості виявилися на порозі раптово і їх потрібно пригостити чимось смачненьким.

1. Насамперед потрібно поставити варити яйця. Вони повинні бути зварені круто.

2. Тим часом натерти на дрібній або середній тертці сир.

3. З печінка тріски злити зайве масло (якщо воно є) і відправити печінку до сиру. Розім'яти виделкою до однорідності.

4. Вимити і обсушити свіжу зелень. Подрібнити і додати до печінки.

5. Готові яйця відправити під холодну воду, щоб вони швидше охолонули. Очистити і також натерти на тертці.

6. Залишилося тільки пропустити через прес часник і додати за смаком майонез. Все ретельно перемішати.

7. При бажанні рецепт приготування бутербродів з печінкою тріски і яйцями можна доповнити меленим перцем і сіллю.

8. Ось такий салатик акуратно намазати на скибочки хліба (при бажанні заздалегідь підсушеного в духовці) і можна подавати бутерброди до столу.

Смачного!

  • Печінка тріски - 200 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Свіжа зелень - 10 грам
  • Скибочки хліба - 15 штук
Щоб швидко приготувати бутерброди з печінкою тріски і яйцями в домашніх умовах процес потрібно правильно організувати. Цей варіант підійде для тих, у кого гості виявилися на порозі раптово і їх потрібно пригостити чимось смачненьким.

1. Насамперед потрібно поставити варити яйця. Вони повинні бути зварені круто.

2. Тим часом натерти на дрібній або середній тертці сир.

3. З печінка тріски злити зайве масло (якщо воно є) і відправити печінку до сиру. Розім'яти виделкою до однорідності.

4. Вимити і обсушити свіжу зелень. Подрібнити і додати до печінки.

5. Готові яйця відправити під холодну воду, щоб вони швидше охолонули. Очистити і також натерти на тертці.

6. Залишилося тільки пропустити через прес часник і додати за смаком майонез. Все ретельно перемішати.

7. При бажанні рецепт приготування бутербродів з печінкою тріски і яйцями можна доповнити меленим перцем і сіллю.

8. Ось такий салатик акуратно намазати на скибочки хліба (при бажанні заздалегідь підсушеного в духовці) і можна подавати бутерброди до столу.

Смачного!

Схожі рецепти