Млинці з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Мене завжди розчулюють мініблінчікі. Вони такі смачні і маленькі. Я вирішила їх наповнити начинкою з печінки тріски і не прогадала. Вийшло здоровскі.
Смажимо млинці як завжди. А начинку готуємо з печінки тріски, сиру, варених яєць і зелень. Фаршируємо млинці і подаємо.
- Яйце - 4 штуки(2 шт - для тіста і 2 шт для начинки)
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Молоко - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Печінка тріски в банках - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Зелень - 1 пучок
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
У миску вбиваємо 2 яйця, додаємо цукор і сіль. Додаємо розпушувач і збиваємо.
Молоко і воду вводимо в тісто.
Введіть борошно і замісіть тісто.
Смажити млинці будемо на маленькій сковороді. Моя 12 см. Сковороду змастити маслом. У тісто влити 3 ст. Ложки рослинної олії і розмішати. Смажимо млинці. В мене на 1 блін пішло 1, 5 ст. L. Тесту. Смажимо млинці з двох сторін.
Сир твердий натріть на тертці.
Нарізаємо відварені яйця. Нарізаємо зелень. Печінка тріски розім'яти виделкою. Змішайте сир, печінку, яйця і зелень.
На кожен млинець викладаємо по 2 чайні ложки начинки. Звертаємо рулетиком.
Отримуємо ось такі рулетики.
Подаємо до столу. Смачна, як і сама по собі, так і з солодким чаєм.