Грінки з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та незвичайні грінки з печінкою тріски можна подати, як закуску до святкового столу. Спробуйте.
Грінки з печінкою тріски можна прикрасити свіжими овочами або зеленню. Я готую грінки з печінкою тріски і в будні дні, до сімейних вечерь. На жаль, рідко виходить зібратися всією великою родиною в будній день, тому якщо таке вдається, я намагаюся урізноманітнити наш стіл всякими цікавими закусками. І грінки з печінкою тріски часто потрапляють на стіл. Смачного.
- Консервована печінка тріски - 1 штука (баночка.)
- Яйце - 1-2 штук
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
- Білий хліб - 4-5 скибочок
- Сир - 50 грам
Поставте яйця варитися круто. Скибочки хліба підсмажте на олії до золотого кольору.
Варені яйця остудіть і натріть на крупній тертці. Так само натріть твердий сир. Змішайте.
Змішайте сир, яйця і печінка тріски. Печінка тріски вивалити в чашку разом з маслом.
Посоліть отриману масу.
Змастіть смажені грінки отриманою масою з печінки тріски, сиру і яйця. Подавайте до столу.