Рецепт Бутерброди з печінкою тріски фото

Бутерброди з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Печінка тріски
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння , Рецепти для схуднення
На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Бутерброди
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Бутерброди з печінкою тріски завжди подаю на святковий стіл. Дуже люблю цей ніжний корисний продукт. Можу їсти її і без всяких свят і з великим задоволенням. Вечірній бутерброд щастя!

Опис приготування:

Бутерброди з печінкою тріски може зробити будь-який початківець кулінар! Головне в запасі мати забійні рецептики і вчасно їх запропонувати. Просто і надзвичайно смачно! Печінка тріски риб'ячий жир, вітаміни, калій, фосфор, магній, кальцій. Крім того, печінка тріски прекрасно засвоюються і насичують наш організм. Таким чином це прекрасне блюдо

  • Печінка тріски - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сир - 150 грам
  • Кріп - 1 штука (пучок)
  • Часник - 3 зубчики
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Батон білий - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
бутерброди з печінкою тріски - фото крок 1
Хліб підсмажити на маслі.
бутерброди з печінкою тріски - фото крок 2
Печінка тріски розім'яти виделкою.
бутерброди з печінкою тріски - фото крок 3
До печінки тріски додати терті яйця, майонез, сир, зелень приправи, все перемішати.
бутерброди з печінкою тріски - фото крок 4
Печінка тріски нанести на хліб. Смачного!

Схожі рецепти