Бутерброди з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброди з печінкою тріски завжди подаю на святковий стіл. Дуже люблю цей ніжний корисний продукт. Можу їсти її і без всяких свят і з великим задоволенням. Вечірній бутерброд щастя!
Бутерброди з печінкою тріски може зробити будь-який початківець кулінар! Головне в запасі мати забійні рецептики і вчасно їх запропонувати. Просто і надзвичайно смачно! Печінка тріски риб'ячий жир, вітаміни, калій, фосфор, магній, кальцій. Крім того, печінка тріски прекрасно засвоюються і насичують наш організм. Таким чином це прекрасне блюдо
- Печінка тріски - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сир - 150 грам
- Кріп - 1 штука (пучок)
- Часник - 3 зубчики
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Батон білий - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Хліб підсмажити на маслі.
Печінка тріски розім'яти виделкою.
До печінки тріски додати терті яйця, майонез, сир, зелень приправи, все перемішати.
Печінка тріски нанести на хліб. Смачного!