Лаваш з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Лаваш з печінкою тріски - прекрасна, легка закуска для святкового столу. Всього кілька інгредієнтів - і в кріслах ви superblûdo! Особливо добре печінка тріски поєднується з вареними яйцями.
Приготуємо лаваш з печінкою тріски в домашніх умовах. Натріть на тертці сир і варені яйця. Печінка тріски розминаємо виделкою, рідина зливаємо. Змішуємо в глибокій тарілці всі підготовлені інгредієнти, додаємо подрібнену зелень, майонез, сіль і перець. Перемішуємо масу до однорідності. Наносимо начинку на лаваш і скручуємо його рулетом. Рулет загортаємо в фольгу і кладемо в холодильник на 1 час. Перед подачею на стіл нарізаємо рулет порційними шматочками. Хай щастить!
- Лаваш тонкий - 1 штука
- Печінка тріски - 190 грам
- Яйця - 2 штуки (зварені круто)
- Петрушка - За смаком
- Цибуля зелена - 1-2 штук (пір'я)
- Сир твердий - 125 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
Зварені яйця і твердий сир натріть на крупній тертці. Додайте печінку тріски, розім'яту вилкою (без рідини), і подрібнену зелень. Також додайте майонез, сіль і перець за смаком. Ретельно перемішайте до однорідності.
Розкладіть лаваш на столі, зверху рівномірно розподіліть начинку. Скрутіть лаваш в рулет, загорніть його у фольгу і помістіть на 1 час в холодильник.
Перед подачею на стіл нарізаємо рулет з лаваша шматочками. Смачного!