Рецепт Лаваш з печінкою тріски фото

Лаваш з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Яйця , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На природу , На святковий стіл , Новий рік
Страви з начинкою
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Лаваш з печінкою тріски - прекрасна, легка закуска для святкового столу. Всього кілька інгредієнтів - і в кріслах ви superblûdo! Особливо добре печінка тріски поєднується з вареними яйцями.

Опис приготування:

Приготуємо лаваш з печінкою тріски в домашніх умовах. Натріть на тертці сир і варені яйця. Печінка тріски розминаємо виделкою, рідина зливаємо. Змішуємо в глибокій тарілці всі підготовлені інгредієнти, додаємо подрібнену зелень, майонез, сіль і перець. Перемішуємо масу до однорідності. Наносимо начинку на лаваш і скручуємо його рулетом. Рулет загортаємо в фольгу і кладемо в холодильник на 1 час. Перед подачею на стіл нарізаємо рулет порційними шматочками. Хай щастить!

  • Лаваш тонкий - 1 штука
  • Печінка тріски - 190 грам
  • Яйця - 2 штуки (зварені круто)
  • Петрушка - За смаком
  • Цибуля зелена - 1-2 штук (пір'я)
  • Сир твердий - 125 грам
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
лаваш з печінкою тріски - фото крок 1
Зварені яйця і твердий сир натріть на крупній тертці. Додайте печінку тріски, розім'яту вилкою (без рідини), і подрібнену зелень. Також додайте майонез, сіль і перець за смаком. Ретельно перемішайте до однорідності.
лаваш з печінкою тріски - фото крок 2
Розкладіть лаваш на столі, зверху рівномірно розподіліть начинку. Скрутіть лаваш в рулет, загорніть його у фольгу і помістіть на 1 час в холодильник.
лаваш з печінкою тріски - фото крок 3
Перед подачею на стіл нарізаємо рулет з лаваша шматочками. Смачного!

Схожі рецепти