Гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасні гарячі бутерброди з окостом, помідорами і яйцями. Підійдуть для ситного сніданку, Крім того, їх завжди можна взяти з собою на роботу або пікнічок на природі. Наполегливо рекомендую!
До вашої уваги - простий рецепт приготування гарячих бутербродів з окостом, помідорами і яйцями. Все дуже просто. З скибочок хліба та інших зазначених інгредієнтів формуються бутерброди, які запікаються в духовці 25 хвилин. Гарного вам дня!
- Окіст - 6 штук
- Шматочки хліба - 12 штук
- Помідори - 150 грам
- Перепелині яйця - 12 штук (або 6 звичайних)
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
Нарізаємо кружальцями помідори.
З шести скибочок хліба виймаємо серединку.
Цілі шматочки кладемо в форму для запікання.
Кладемо на хліб шматочки шинки.
Накриваємо скибочками хліба без серединки.
Кладемо в середину помідори і по 2 перепелиних яйця на кожен бутерброд.
Солимо і перчимо до смаку. Запікаємо в духовці, температура 180 градусів, приблизно 25 хвилин. Смачного!